AliZairov Konu tarihi: 9 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Mart 2012 Bütün sayt əhlinə salam. Yənə mən və yeni fikrim. Mən belə bir proqram yığmaq istərdim. Bizim fayl hostinq saytlarımızdan mənə görə ən rahat Share.Az-dı. Fayl yükləməydə əziyyyət çəkməmək üçün Share.Az Download proqram yığmaq istəyirəm. Bunu necə etmək olar? Hansı komponentlə etmək olar. POST və GET işini IdHTTP komponenti ilə etmək mümkündür. Eləcədə IdFTP. Özüm üçün nümunə proqram yığmışam. Gəlki Share.Az Download uyğun gəlmir. Belə bir proqram mümkün olar? Əslində çox asandı linki yaırsınız və proqram sizin yerinizə yüklə buttonuna klik edir və prosesbarda faylın seçtiyiniz yerə yükləndiyini + sürətinizi + faylın həcmini görürsünüz. Bilirəm demək asandı. ProsesBar və yazılan linki yükləməyi həll etmişəm. Sürət, Faylın həcmi və yüklə buttonuna klik əmrini necə edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Salam. Proqram artıq hazırdır. Amma yayımlamaq olar bilmirəm. Qanun pozuntusu sayıla bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Zairov məncə yayimlasan əla olar.Menede bele bir proqram cox lazimdi.Proqramda pause etmek olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 hm Qaqaw mencede paylawsan yaxwi olar, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Salam Zairov, yazılanlara əsasən deyə bilərəm ki, yaxşı proqramdır... Ola bilsin bizim burda paylaşmağını istəməklə sənin fikirlərin üst-üstə düşməsin... İstəsən əvvəlcə share.az saytının rəhbərliyi ilə əlaqə saxla. Onlar uyğun görsələr paylaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
UGHUR_HUSEYN Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Çox maraqlı fikirdi . Artıq mən də belə bir proqram hazırlamaq fikrinə düşdümeeeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Salam. Pauza yoxdur çünkü aktivlik seansı yüklənilməsə 1 saatdı səf eləmirəmsə. Xatırladım bu sistem boxca üçündə alınır bir iki dəyişiklik ilə boxca üçündə edəcəm. Məni məhkəməyə verərlər deyə hələlik paylaşa bilmirəm. Sayta mesaj yazmışam görüm nə yazacaqlar. Proqramdan görüntülər. Proqramı XP və 8 də yoxlamışam tam işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Zairov, çox gözəl hazırlamısan... İnşallah adminstratorluq razılaşar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 Salam. Görək nə olar. İnanmıram amma belə bir işə razılaşsınlar. Amma belə bir onlara xeyir edə bilərdim o reklamlar var saytında onları göstərmək üçün bir yer qura bilərdim. Nəsə xeyri olardı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Salam. Artıq boxca.com üçündə proqram hazırdır. Fayl serverləri yazsanız əla olar. Ümumi Yükləmə Meneceri proqramı olacaq onlara əlavə edəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 İcazə versələr əla olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.