Jump to content
Forum Windows-az.com

Dial up modemin sürətini artır

Guest Elbrus0033

Recommended Posts

Guest Elbrus0033

Salam əleykum dostlar.Sizlərə Dial up modemin sürətini artırmagin yolunu göstərəcəm

Əvvəlcə

1 Kompüterin soldan en aşağıda Пуск bölməsinə daxil olun. Əgər kompüterinizin əməliyyat sistemi ingilis dilindedirse onda Start bölməsinə daxil olun. Bəzi windows temalarında bu bölmə bəzən sadəcə şəkil olur. Bu da əsasən ən aşağıda sol tərəfdə yerləşir.

2. Qeyd olunan bölməyə daxil olduqdan sonra Панель управления (Control Panel) bölməsinə daxil olun.

3.Açılan pəncərədə bir çox ikonkalardan ibarət bölmələr görsənəcək. Burada biz Телефон и модем (Phone and modem) bölməsini seçməliyik.

4. Bölməni seçdikden sonra açılan cədvəldə Модемы (Modems) bölməsini seçirik ve orada internetə giriş zamani istifade etdiyimiz modemi seçib Свойства (Properties) düyməsini basırıq.

5. Bu cədvəldə isə Дополнителные параметры связи (Extra initialization commands) düyməsini basırsız.

6. Açılan pəncərədə Дополнителные команды инициализации (extra initialization commands type )

yazılan mətnin altında sizdən əmr soruşulur. Bu cədvələ AT&FX yazmalısınız.

7. Daha sonra OK düyməsini seçirsiniz. Bundan sonra adi qaydada dial up nömrənizi yığıb internetə qoşulursunuz...

8. Bu zaman qoşulma sürətini 115kbps görüb xoşbəxt olursunuz.

Bu üsul Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 əməliyyat sistemlerində test olunub... 100% işləkdir...

Proqramlar telegramda

men girib cixdim oxumaq ucun her defe acilan pencere baqlandi.ona gore prossesi etmek ucun 7-8 belkede 10 defe girib cixdim.(emelleri oxumaq ucun,yadindan cixir).Her girende cxixirdi.defelerle girdim indi modemi tapomirrrrr KOMEK!!

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...