♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Mart 2012 Salam.Komputerime birdene proqram yazdim proqramda sen deme sistemi cokurden proqram imis format atdim pes 2012 point blank hamsini yazdim isledi drayverleride yazdim hamsini amaki pes 2011 diskden yukledim acilmir ama emise eyni diskden yuklemisem ela oynamisam ama format atdim yazdim islemir oyuna girirem asaqida sol terefede yasil reng yumru firlanir ama neqeder gozleyirem oyuna girmirki girmir driectx zad hamsini yazmisam hemenki diskden yaziram oyun bele olur kim bilirse yazsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 oyunu yazanda antivirus isaresi cixir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Mövzunun başlığın düzəlt əks halda silinəcək. Pes 2011 RePack versiya deyil?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Şəkil qoya bilərsən? Terlan adi istifadəçilər nə mövzunun başlığlını, nə də yerini düzəldə bilirlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Mən düzəliş etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Tanner duzelis etdiyin uchun cox saqol movzunu duz yerde acmisam ola biler basliqda sehvim olub.Oyuna girirem asaqida sol terefde halqa shekilinde bir sey firlanir 20 deqiqe gozledim yenede girmir.Xeyir repack da deyil.birdeki antini baglayib ustanovka edirem yenede xeyri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Pes 2012 ilə eyni papkaya ,yəni Konami papkasına yükləməmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Zaur xeyir. Ama moy dakumnetde eyni yerdediler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 ♣♣KaRoL♣♣ O halqanın fırlanmağı oyuna giriş deməkdi səndə nəsə oyuna giriş faylında problem var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 basqa yerden yukle \\ yoxla gor \\ belke diskde bir problem yaranib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 14 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2012 Ola bilmez bu disk mende 1 ildiki var ne vaxt silindise bunnan yazirdim elada oynuyurdum amaki nese oldu.Basqa disk alib yoxlayaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.