GooGle_Chrome Konu tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2012 Məndə Windows 7 (32bit) di mən (64bit) -ə keçə bilərəm , keçə bilərəmsə necə edim ? Keçə bilmərəmsə niyə ? 1 də əgər mümkün olsa Windows 7 (64bit) yükləmə linkini mümkünse yerləşdirə bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 bu mumkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Sebebini deye bilersen ? Evveler helede bilmirdim , men birinicid defe XP-den windows 7 kecende Program files bolmesinde (86X) bele bir shey var idi ... Hemin W7 ni ozum de var , teze bashqa W7 yukledim 32bit hech bir proqram yaza bilmirem buna , hindi deyishmek isteyirem olmur . Yeni proqram yaza bilmirem deyende 64bit proqramini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 bu hec vaxt mumkun deyil gerek format edib 64 bit yazasan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Ramin 2GB-dan çoxdursa 64 bitlkdən istifadə et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ma_N_ga-.torrent.html]yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Elbetde mende format edib yazmaq isteyirem , nece yukleyim ? ma_N_ga-.torrent.html]yukle burda hech ne yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Win7 Win7 Win7 SAytdada var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
guevara Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 eger ramin 4gb ve ondan yuksekdirse yaza bilersen. format at yeni win 7 yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Bunu PC yukledim Sora DVD ye hazirdi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Yeqin ki Ultra Iso ilə DVD-yə yükləyə bilirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Ay qaqas sen suallarım olacağ 1 hec format etmisən ? 2 netdən yüklədiyin sistemi diskə yazmısan ? 3 Ultra İSO ilə işləmisən ? 4 heç linkdən nəsə yükləmisən ? əgər bunlara cavabın varsa link verilib yüklə torrent olaraq sonrada aç torrentə yüklənsin İSO formata düşəndən sonra saytda foruma Ultra İSO ilə yekləmək barədə video hazırlayıb qoymuşam Buyur diskə yazmaq üçün video sonrada format et getsin burda nə varki ama onuda deyimki səndə RAM 3 GB dan yuxarı olmalıdırki x64 yaza biləsən mən x86 (32 bit) işlədirəm hər proqramda problemsiz çalışır bilmirəm səndə niyə elədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ma_N_ga-komputerin parametrlerini yazda zehmet olmasa?eger ramin 2gb -dan coxdursa 64 bit yaz eger azdirsa yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 x64 bitin temiz islemesi ucun gerek 4 GB RAM olsun bu mutleqdir resmi saytda bunu tesdiqleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 .... windows 64 bit yaza bilərsən.amma 64 bit üçün driverləri tapmaq lazımdır.DRP və ya digər paklardan istifadə edə bilərsən.amma elə də olar ki,driverlər bu paklarda olmaz... deməkdə məqsədim budur ki,verdiyin sualdan bəlli olur ki,bir az təcrübəzsizsən....ona görə də driverlərdə problemin ola bilər...yəni diski qoyub format etməklə deyil.... ... qaldı ki,proqram filesda x86 papkasının yaranmasına,əgər sistem 64 bitdirsə və sən 32 bit üçün olan hər hansı bir proqramı yükləyəndə proqram files papkasında x86 papkası yaranır və bu 32 bit üçün olan proqramlar bu papkaya yüklənir (əgər bu proqram 64-ə də gedirsə).... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Mən neyləmişəm onda rəsmi saytin əksinə getmişəm ki 2 rama x64 yazmışam mehdi 32 bit üçün olan bütün prolar x64-ə gedir də Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ... ZAUR_033 ,sən düz eləmisən. 4gb söhbətinə çox da fikir vermə....))))) 32 bit üçün olan proqramların heç də hamısı 64 bitə getmir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Ela yazdin qaqashim deyim ... Ay qaqas sen suallarım olacağ 1 hec format etmisən ? = Elemishem 2 netdən yüklədiyin sistemi diskə yazmısan ? = yuklemishem ashampo ile adi qaydada yamisham 3 Ultra İSO ilə işləmisən ? Yooo yalan deyerem 4 heç linkdən nəsə yükləmisən ? Basha dushmedim bu suali Qaqashim shekile bax duz yukleyirem ? Yukleyib qutardim hemin fayli adi qaydada .Iso farmatinda DVD diske yazdim , adi qaydada FORMAT verim ? Alinacaq ? Qaqashim bu da PC nin gostericileri EZIYYET CEKIB KOMEKLIK GOSTEREN HER BIR KESDEN ALLAH RAZI OLSUN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Şriftləri artıq dərəcədə böyütməyə ehtiyac yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ZAUR_033 OK . Sitat gətirmək üçün neyləmək lazımdı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Manqa qaqas linkden yuklemisen deyende orda link var idi dedin hecne yoxdu axi burda ama men baxdim vardi he esas mesele sen Ultra ISO ile yaz diski adi qaydada yazilan disk format vermek olmaz sistemi diske yazmag biraz riskli isdi ora video ders qoymusam onunla bax aydin gostermisem ocur yaz at DVD ROM a yeni diskovoda format ver i fisyo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Tanner Qaqaşım video əla başa düşdüm , yüklədiyim Windows 7 -ni necə salım .iso formatına ? 1də qaqaş ULTRA İSO prorqramının full versiya linkini bura yerləşdirə bilərsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ultra iso yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Yüklədiyin Win 7 yəqinki elə .iso formatındadır Bu da ULtra İso serialı var içində buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Sistemi sen salmirsanki ISO formatina yuklediyin Windows ozu olurda ele ISO formatinda Buyur UltraISO Premium Edition v9.5.2.2836 Retail Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.