Jump to content
Forum Windows-az.com

Komputerdəki səhvlər

sahin666

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

hansi versiyasinda o problem olub?

linki versen yaxsi olardi

onu IE nizamlarini sifirlayanda duzelir...

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

• 4 hafta sonra...

Dostumun komputerində dünən qəfil bir problem əmələ gəldi, indiyədək belə problemlə hələ qarşılaşmamışdıq, komputerin işini demək olar iflic elədi. Təzə format etmişdik, dünən komputerə Nod32-ni yazdıq, sonra öz-özünə avtomatik scan verirdi, note çıxdı ki, hansısa faylı clean edib qarantinə göndərdi. Biz də fikir vermədik. Ondan sonra heç bir application fayl işləmədi. Hansı .exe fayla vurub proqramı açmaq istəyirdiksə proqramın adı və sonra bu yazı çıxırdı “.exe is not a valid Win32 application”. Printscreen-lə ekrandakı errorun şəklini çəkmək istədik, amma Paint proqramı açmadı, həmin yazı yazıldı. Sonra “Add or Remove Programs”-dan Nod32-ni silmək istədik, o da açmadı, həmin yazı yazıldı. Safe mode keçirdik komputeri yoxladıq, yenə bir dəyişiklik olmadı, həmin yazı yazıldı yenə. Windows XP-nin diskini qoyub bərpa etmək istədik, amma İnstall Windows XP düyməsinə nə qədər tıkladıq götürmədi (.exe fayl olduğundan böyük ehtimal). Bu problemin səbəbi çox maraqlı qaldı, ona görə də format etmədik. Bu problemlə rastlaşan yaxud səbəbini, aradan qaldırmağın yolunu bilən kimsə var?

Formatdan 3-4 gun sonra yazmishdiq antivirusu, win32 ile bagli hansisa fayli silib yeqin ki, amma girib baxmaq olmur hansi fayli, hec bir exe fayl acilmir. menimchun de maraqli idi goresen hansi fayldi. safe modda da hech bir deyishiklik etmek olmur, erd commanderle de bir shey alinmadi.. dostumun sebri chatmadi, artiq format edib komputeri

• 2 ay sonra...

Xahis edirem mene komek edin. Dunen komputerimden KIS2012-ni lisenziya vaxti bitdiyi ucun sildim. Silmeni evvelce Oibit Uninstaller proqrami ile etdim amma nelerise sildi Kis-i silmedi. Sonra KIS-in C-deki papkasina girib ordan sildim. Yerine Nod32 yazdim. Sonra ise ekranda olan gadgetlerin pozuldugunu gordum. NE qeder etdimse qadgetleri ekrana qoya bilmirem, daha dogrusu ekranda gorsenmir yada yarimciq veya pozulmus sekilde gorunurler. Meselen saatin ancaq eqrebi gorsenir islemir, kalendar gorsenmir. Windows 7 diskimden sistem restore eledim yene duzelmedi, butun yeni windows7 updatelerini qurasdirdim duzelmedi. Sizce men ne etmeliyemki duzelsin?

HE birde mende disk qoyanda onu autorun ile ozu acmir gerek men acam. Bunu nece duzeltmek olar?

.... hər antivirusu silmək üçün xüsusi proqramlar mövcuddur.... sənə kaspersky və nod32 silmək üçn proqram göndərirəm.bunlarla hər 2 antivirusu sil.perezaqruska ver.sonra proqram files da bunların papkaları qalarsa onları da sil... gizli papkaları aç.kasperskynin C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files və ya C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files olan bütün papka və faylları sil...

... vəssəlam...gadgetlər işləyəcək... sonra antiviruslardan 1-ni yazarsan....

kaspersky & nod32uninstaller.rar

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...