sahin666 Konu tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2012 1.asagida puskun yaninda internet explorenin iconuna sag tiklayiram uninstaoll nese pencee acilir. 2.mail.ru yazdim.sonra mozillada ana sehifede mail.ru oldu.yeni sekme acandada,eklentilerede girmir. Video. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Sistemində təmizlik işləri apar.Antidən keçir.Sonra yenə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 1)Vusalin Repack Etdiyi Uninstall tool isledirsense onu sil,mendede bele olurdu,yerine originalin yaz ve crack ile aktivlesdir 2)Uninstall tool yazdiqdan sonra Mailru Sputnik ve Mailru GUard Prolarini Sil,Ve Mozilla Firefox da ana sehifeni ve dafault axtaris sistemini google.az et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 He Vusalin repackini isledirem. ok yoxayiram duzeldi cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Deymez,Olan Isdi,Mende Vusalin Repack Etdiyini Yazmisdim,her Hansi Bir Proya Girende Uninstall Yazilirdi,Indi SIlmisem ,Crack ile Aktivlesdirmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 hansi versiyasinda o problem olub? linki versen yaxsi olardi onu IE nizamlarini sifirlayanda duzelir... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnanimous Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Dostumun komputerində dünən qəfil bir problem əmələ gəldi, indiyədək belə problemlə hələ qarşılaşmamışdıq, komputerin işini demək olar iflic elədi. Təzə format etmişdik, dünən komputerə Nod32-ni yazdıq, sonra öz-özünə avtomatik scan verirdi, note çıxdı ki, hansısa faylı clean edib qarantinə göndərdi. Biz də fikir vermədik. Ondan sonra heç bir application fayl işləmədi. Hansı .exe fayla vurub proqramı açmaq istəyirdiksə proqramın adı və sonra bu yazı çıxırdı “.exe is not a valid Win32 application”. Printscreen-lə ekrandakı errorun şəklini çəkmək istədik, amma Paint proqramı açmadı, həmin yazı yazıldı. Sonra “Add or Remove Programs”-dan Nod32-ni silmək istədik, o da açmadı, həmin yazı yazıldı. Safe mode keçirdik komputeri yoxladıq, yenə bir dəyişiklik olmadı, həmin yazı yazıldı yenə. Windows XP-nin diskini qoyub bərpa etmək istədik, amma İnstall Windows XP düyməsinə nə qədər tıkladıq götürmədi (.exe fayl olduğundan böyük ehtimal). Bu problemin səbəbi çox maraqlı qaldı, ona görə də format etmədik. Bu problemlə rastlaşan yaxud səbəbini, aradan qaldırmağın yolunu bilən kimsə var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 .... bu sadəcə virusdur... .... formatdan sonra diqqətli olmaq lazımdır... .... bəzi səhvlər buraxmısan..... ....səbəbini yazmıram,çünki bəlkə də artıq yenidən format edib problemini həll etmisən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 magnanimous Komputeri safe modda yada ERD commanderlə, komputeri gericək. Eset hansı faylı qarantinə salıb?? onun adın yazsan bura yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest qeydli Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mende bele sey olmayib..komeyi tapilar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnanimous Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Formatdan 3-4 gun sonra yazmishdiq antivirusu, win32 ile bagli hansisa fayli silib yeqin ki, amma girib baxmaq olmur hansi fayli, hec bir exe fayl acilmir. menimchun de maraqli idi goresen hansi fayldi. safe modda da hech bir deyishiklik etmek olmur, erd commanderle de bir shey alinmadi.. dostumun sebri chatmadi, artiq format edib komputeri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mv_9522 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Xahis edirem mene komek edin. Dunen komputerimden KIS2012-ni lisenziya vaxti bitdiyi ucun sildim. Silmeni evvelce Oibit Uninstaller proqrami ile etdim amma nelerise sildi Kis-i silmedi. Sonra KIS-in C-deki papkasina girib ordan sildim. Yerine Nod32 yazdim. Sonra ise ekranda olan gadgetlerin pozuldugunu gordum. NE qeder etdimse qadgetleri ekrana qoya bilmirem, daha dogrusu ekranda gorsenmir yada yarimciq veya pozulmus sekilde gorunurler. Meselen saatin ancaq eqrebi gorsenir islemir, kalendar gorsenmir. Windows 7 diskimden sistem restore eledim yene duzelmedi, butun yeni windows7 updatelerini qurasdirdim duzelmedi. Sizce men ne etmeliyemki duzelsin? HE birde mende disk qoyanda onu autorun ile ozu acmir gerek men acam. Bunu nece duzeltmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 .... hər antivirusu silmək üçün xüsusi proqramlar mövcuddur.... sənə kaspersky və nod32 silmək üçn proqram göndərirəm.bunlarla hər 2 antivirusu sil.perezaqruska ver.sonra proqram files da bunların papkaları qalarsa onları da sil... gizli papkaları aç.kasperskynin C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files və ya C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files olan bütün papka və faylları sil... ... vəssəlam...gadgetlər işləyəcək... sonra antiviruslardan 1-ni yazarsan.... kaspersky & nod32uninstaller.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 uninstal tool da oyunu ve ya proqrami silende bele olur.Silir axuirda registeri zadi silende uninstalldan cixir.Ne qeder uninstall tool ayzmsiam hamisnida ele olr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 ....onda bundan istifadə elə.... utool.exe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.