HardCover Konu tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 21 Mart 2012 salamlar her kese men bir komputere format vermeke isteyirem format vermek olmur formatin ikinci merhelesinde deyir ki kompda virus var goy ekranda aq yazilar yaranir bunu nece ede bilerem ? onu deyim ki noutbukdu bu prablem mende bir defe olmusdu amma format zamani yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Goy ekran Mən biləni bu çox vaxt hard disk və video kartdan olur. Çarəsidə həmin şeyləri yensi ilə əvəz etməkdir amma windows-7 vur bəlkə çıxmadı dəqiq yaza bilmərə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 qaqas bele deyil yazilir ki kompunuzda virus var bunnan elaqesi yoxdu teze noutbukdu ozde 1 2 ayin bu sekil cixir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Sən belə etdə kopu söndür qoy bir az qalsın sonra təzədən format vur bax gedəcək. Getsədə komp yanandan sonra təzədən videya baxanda oyun oynayada yənədə əmələ gələr bilər bəlkə yanılıram amma məsləhət vermək pis iş deyil. Birdə windows 7 ilədə formatla amma formatla ha üstünə yükləmə gör alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 w 7 taxdim umumiyyetle bootdan diski acmadi sondurub yandirmaqa geldikde ise komp 1 aydi sonnuydu mene getiribler format elemeye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 göy ekranı gördüm mənə elə gəlirki. Hard disk və ya video kartandır. Daha yaxşı bilən uşaqlar varsa yazsın. Birdə forumda göy ekranla bağlı çox mövuzlar var baxa bilərsən. Əyər silinməyibsə ilk göy ekranla bağlı problemi bu formda mən yazmışam. Ola bilməzki vurus konpda windows -7 Dikini açmağa qoymasın. Diqqətlə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 bes men bunu ne edim bu prablem mende cox olub oz kompumda amma format zamani yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 ... bəzi şübhələndiyim sulları verim... ... 1.boot menyua gir bax.ola bilir ki. 1st həm cd-rom həm də eyni zamanda hard disk qoyulur.elədirsə 1st cd-rum, 2 hdd qoy.və o biri sıralamaya bax ki,təkrar olmasın.... ...2.əgər bundan olmasa usb cd-rom vasitəsilə format et.bunun üçün boot menyuda cd-romu disable et,yəni söndür....1st usb cd-rom seç... ...3.bütün bunlardan sonra alınmırsa,deməli diskdəndir.... bir dəfə mende 15 xp diski,10 windows 7 yoxlayandan sonra format alınmışdı....əgər digər windows disklərin varsa,elə birinci bunu yoxlaya bilərsən... ....4. bir də batareyanı çıxart yenidən tax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 noutbukda batareya harda olur ? indice bir proqramistnen danisdim heyetde o sorusdu ustunde windows 7 ydi alanda dedim he dedi he bildim nedendi biosdan nese elemek lazimdi format vere bilmek ucun ancaq demedi neyneemk lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 .... noutbukda 2 batareya var.1-i içəridədir.bunun üçün şrup açılmalıdır.orada şteyker olur onu ayırıb 5 dəq sonra qoşursan ki, bios sıfırlansın.sen ona dəymə.təzə noutbukdu.bu funksiyanı boot menyudan da edə bilərsən.orada default menyusunun üzərindən basırsarn və f10 vasitəsilə saxranit edib çıxırsan.sistem sıfırlanır... ....2-ci batareya noutbukun arxasında olur.heç bir şrup açmadan bunu çıxartmaq olur.əvvəlcə bunu elə.bəlkə adi oşibkadır.alınmasa boot menyudan default elə....)))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 qaqa defult 2 defe eledim xeyri olmadi bataryani cixartdim taxdim yene bir sey deyismedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 ... onda bundan əvvəlki mesajım kıimi yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 onnarida eledim eyni seydi agentde bir usaq dedi ya ramin yanib yada vga Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 ... ram ola bilər, vga yox... amma deyirsən noutbuk təzədir....ona görə də qalır windows diski. ... elə noutbuklar var ki,hər windows diskini götürmür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 göy ekran cox vaxt ramnanda olur. birdeki i3,i5,i7 prosessorlu noutbuklara Xp yazanda da bele olur.sen windows 7 yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 he qaqa i 3du windows 7 taxdim acmadi bootdan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Qaqas Eyni Ile Bu Problem mendede olmusdu apardim ustaya 25 azn-e duzeltdiler...sehv etmirsemse biosdani format getmemesi...bios deyisilmelidi deyesne ve ya update olunmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 bootdan heçnəyi açmir?yoxsa tek format diskini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 bios normal isleyir windows 7 diskini acmadi bi dene 2 ayin noutbukuna neye lazimdi update? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 ... sen yaxşı windows 7 diski tap....)))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 offf)) bu meseleni hell eleseydim day Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Mehdi düz deyir.basqa format diski tap.olabilsin senin diskinde problem var.başqasiyla yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 ... səbirli ol........ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2012 vaxtim azdi e qaqa sabah qayidirlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 22 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2012 HardCover-elbette i3,i5,i7 processorlu noutbuka xp yazanda ele olar sen en yaxsisi windows 7 yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.