Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 sen dll ile etmek istediyn funksiyani desen yaxsi olardiki ona gore komeklik ederdim Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Vusal dll elave olunmasa proqram islememelidir yeni proyekt dll ile yigilir isteyirsen proyekti verim sene sende bax is orasindadirki dll nin kodlainda ozunde yeniden yigiram ama gorduyun kimi problem helede var proqramdan el cekereme ama 3 gunluk gece gunduz zehmetim var ustunde oturmur proqrama ama netde gormusdum videoda oglan ele derhal Add reference den elave etdi dll ni derhal yazdi kodu ve alindi ama dll ni nece har yigdigini gostermedi mende dll ni ozum yigmisam dll nin kodlarinda problem yoxdu isleyir ama oglan hazir dll den istifadee tmisdi men ozum yigdim isleyirde ama uje formda proyektde problem cixardir ne bilim umid edirem nese basa dusdun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 sexsi mesajla proyekti ve dll proyekti godner mene Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 gonderdim vusal baxarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Tanner və Vüsal buna baxın indi tapdım. Delphi üçündü. Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Tanner, internetdə hazır proyektlər var.Onları yüklə.Sonra bax neynirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Hamid hazir proyektden istifade etmirem ozum yigiram sadece dersliklere baxiram ama ozum yigiram kodlara qeder Zairov tapdigina gore sagol ama menim delphi 7 ile aram yoxdu belke gelecekde fikrim deyise biler ama heleki VB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Hazır proyektdə səhv olmur.Sən də öz proyketinlə netdən yükləyəcəyin hazır proyekti müqayisə elə.Gör səhv hardadır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 seh uje dll dedir vusal xeber eledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 netden yukleyen dll adi ile ordakinin uygunlugu olmurdu poyekt dll qebul edirdi ancaq bezi funksiyalar dll daxilindeki kodlarla uygunlugu olmadigi ucun dll kodlari olsaydi duzub qosmaq olardi. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Narahat olma vusal onunda zamani gelecek yigariq fikir verme ama canim rutardiye bunda artiq 4 gun idi ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Tebrikler Insallah yaxsi alinar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Nurik cox sagol ama artiq proyekti saxladim yarimciq bir gun geler yigariq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Insallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 ugurlar insallah superi alinar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 29 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2012 Tanner salam buna bax belkə işinə yarıyar. YoutubeDownloader0209.zip VB 2008 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.