Guest eli1111 Konu tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Mart 2012 salamlar,men dunen virtual boxsu oz saytindan yukledim,daha sonra ise windows 8 yukledim 32 bitlik olan versiyani . microsoftun ozu yaydiqi. mende indiki sistem windows 7 x64 bitdi. yuklemek istediyimde bu xeta ile qarsilasiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Virtual boxda evvelce olan qurmalarda video karti ve rami coxalt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Buna Bax!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Errorun sekilin yaxindan cek orda AMD, BIOS sozderi gordum. Belke sen x64 bit yazasan win8-i? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Mövzunu düzgün bölməyə aç. Redaktə elədim. x64 yazanda bu error çıxır. Sən yenə də versiyanı dəqiqləşdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2012 nastroykadan video kartida artirmisam 256 gosterirdi men 128 eledim,yeni hecne qirmizi yeri kekmeyib her sey qaydasindadi. birdeki menim notebookda sistem win 7 x64 du. men virtual boxda win 8 32 bitlik versiyani qurmaq isteyirem, yuklemisemde internetden . ancaq bilmirem ne problemdi bu . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Qaqaş yekə şəkil qoy,yazını görmək olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 bu problemi hell etdim,biosdan notebooklarin bezilerinde olur,virtual sistem yazmaq ucun enable etmelisen adi ne idise yadimda deyil, mende disable idi biosda onu enable edib yoxladim alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 men sanal windows 7 yaratmisam indi onu nece silim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 said Oracle VirtualBox-da deyirsənsə bu bölmədə olmalıdır: C:\\Documents and Settings\\komputer adı\\.VirtualBox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.