AliZairov Konu tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Mart 2012 Hamıya salam. TAdvMemo komponentin full versiyası lazımdı. Komponent əsasən yazı editoru üçündü. Rəsmi saytı www.tmssoftware.com Bir link tapdım torrent üçündü amma torrent faylını yükləyə bilmədim. Baxın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 qardas, o saytdan yükləmək üçün gərək qeydiyyatdan kecəsən, menim qeydiyatim var indi yukleyib vererem buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Maksim_252 tşk Allah razı olsun. Dedim bəlkə pulludu qeydiyyat ona görə keçmədim. Yüklədim hamıya tövsiyə edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Deymez, xoşdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 esasen ne is gorur bu men VB la isleyirem deye bundan basim cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Delphi və c++ üçün əlavədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Tanner salam. Raize komponent kimidi özündə 100 dən çox komponent var. Şəkildə göstərdiyim Sadəcə Memo komponentinə aiddi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 texmini basa dusdum nese size ugurlar menim VB ladi isim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Tanner tşk. VB üçün komponent olmur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 vb ucunde komponentler var ama onun komponentini ozun kodlarlada hazirlaya bilrisen bezi komponentler varki cox bahadir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2012 Vüsal salam. Delpidədə komponent yığmaq mümkündür. Amma gərək yaxşı biləsən alqoritmanı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.