MEZHH Konu tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Mart 2012 salam. Bu gün internetə girəndə Wifi xəttində bu yazılmışdı Sınırlı erişim, Kabellə qoşmaq istədim onu heç görmədi. Sorunları düzelt əmri verendə də Bu error çıxdıkı Ağ tanılama hizmeti çalışmıyor.Tanılama hizmetinə baxdım, söndürülmüşdü, əllə başladmaq istədim o da error verdi (Tanılama hizmeti hizmetini çalıştıramıyor hata 5: erişim engellendi). Driverləri sildim təsədən yazdım düzəlmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 modem hasinnandi ve bide hansi provayderden istifade edirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 modemlik deyil, başqa komp yoxladım işlədi. TP-link, Dataplus Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 onda sende internetin proqrami silinib bele duzeltmek cetindi mendede eleci olmusdu format etdim duzeldi gor neynirsen alinmasa format ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 sistemi geri yükləməkdə işə yaramadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 neden sonra bele oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 sen tocnu 2 antivirus vurmusan kompa biri mutleq esetdi he ? esasen bele hallar bucur olanda olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 yox, Bir antivirusum var (Kaspersky pure), axşam normal qaydada söndürdüm, səhər belə oldu. Microsoft Socialda bu barədə yazı var, mənim ingiliscəm yaxşı deyil, tam başa düşmədim nə deyirlər. Siz bilirsinizsə baxıb mənə deyin də. Onu deyim ki driverləin hamısını silib təsədən yazdım olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Sen deqiq yeri kopyala ver tercume ederik orda bir cox problem yazilib sene lazim olan yeri goster yada kopyala ver sonra silersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 İndi datakartla yoxladım, data kartla girir. Amma normal setlə girmək olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Kecid al Bura Azerbaycanca Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 ok indi yazaram Tanner, çox sağ ol. Amma orda yazılanlarda işə yaramadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 sozun duzu ele mende deqiq basa dusmedim sen en yaxsisi ele format at 100 % duzelecek qorxma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 istiyirdim formatsız düzəldim bütün proqramlar silinəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Niyeki D diskinde proqramlarin yoxdu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Setupları? setupları var, amma çox vaxt lazım olur yükləməyə. Proqramları saxlamaqla format mümkündü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 ancag Update ede bilersen Win 7 nin diskin qoy sonra farmat verende diskleri pozmada vastanavleniya ele yada uptade 1900 Cyber Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 .... bəlkə başqa cür yoxlayaq görək düzəlir. .... 1.antivirusun bütün funksiyalarını söndür. ..2.videoda göstərilən kimi setavoyun menyusunda antivirusuvun qarşısındakı quşu götür. ..3.bir də orada göstərildiyi kimi İP-nin avtomatik olmasını yoxla.hər hansı İP yazılıbsa avtomatik qoy... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 oda düzdü İsmət bunuda yoxla antidə netə karantinə atır hərdən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 hə, orda Kaspersky filter vardı, işarəni götürdüm düzəlmədi. Karantina da boş idi Bütün cəhdlərimə baxmayaraq, düzəldə bilmədim. Format edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.