Hacker-8km Konu tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Mart 2012 Yeni bir .txt sənəd açıb içinə CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"windows-az.com" yazın və Save As edərək faylın adını səs.vbs qoyun, aşağıdakı sətrdə .txt formatını dəyişib All Files olaraq dəyişdirin. Sonra yaddaşa verdiyiniz faylı çalışdırın. Qız səsi gəldə PC qız, oğlan səsi gəlsə PC oğlan cinsindəndir. Men oz komputerimde yoxladim oglan cinsinnendi Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 bu bütün kompüterlərdə qadın səsi olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 seven birisi-yox ele deyil duz demirsen komputerimde yoxladim kisi sesiydi ama noutbukda yoxladim qadin sesiydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 bolme duz deyil seven_birisi movzuya diqqet yetir bolmenin yeri biliyini artir dir bu arada mendede qizdi ama biraz qariyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Tanner, üzrlü say fikir verməmişəm heç, hələ də problemimi həll eləməyə çalışıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 movzudan kenarda olsa deyimki format et i fisyo qutarib gedecek vessalam mende bele hallar cox olurdu qabag neti teze cekdirende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Tşklər. Maraqlıdı. Qadın çıxdı. Hardasa 25-30 yaş arası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 helelik mende kisi cixdi. hele hec kimde kisi cixmadi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Mende oglan sesi cixdi:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Deyesen windows 7 lerde qadin sesi gelir Windows xp de ise kisi sesi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 bele bir neticede varki ovaxti XP ni kisi teqdim etmisdi dunyaya 2009 ise Windows 7 ni qadin tanitmisdi bundanda ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 məndə kişi səsi gəlir.artıq yoxlamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Hacker-8km Səndə sistemin XP-di? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Danışdı Qadındı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 İndi yadlma düşdü. Bu xp-də panel upravlenidə bir yer var idi sözü yazırdınız onu kişi səsi olaraq oxuyurdu. Eynilə CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"men" men sözünü oxuyur. Amma 7 də qadın səsi gəlir. Koputerin cinsi olması yalandı. Az qalıb inanacaqdım. Dlimancada yoxlayın azdan en tercümə edin. həmin sözü səsləndirin xp-də kişi 7 də qadın səsi ilə oxuyur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Zairov tebiiki yalandi texnologiyaninda arvadi kisisi olur ? Win XP ni o vaxt kisi teqdim etmisdi ona gorede kisi sesidi onda ama Win 7 ni qadin teqdim etmisdi deye danisiqlarida Qadin sei ile aparilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mende kisidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofiq Huseynov Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Qadın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Qadindi. Sistem Windows7-di. Buna baxin ››> Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Mende de qadin çıxdı kənddə biabır olduq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 he mendede sistem windows xp-di kisi sesiydi))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 7 yaxsi olsa da XP-ye kecmek lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 .... məlumat üçü sağ ol... kişi ya qadın cinsi , bu bir zarafatdır....sadəcə səslənmədir... .... bu işi puskda vıpolnitə girib və ya Win + R basıb , açılan pəncərədə aşağdakğ java script kodunu yazıb OK vurmaqla da etmək olar.... java.txt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 booooy avırımız getdi. qadın çıxdı. lap Məşdibadın sözü yadıma düşdü. adə bunu gətirəndə baxmadız ki yaaa, kişidü ya arvadduu? gərək kompu alanda baxardım ona. Maraqlı idi. çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2012 Kişi səsi çıxdı kompdan)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.