CRaSH Konu tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Nisan 2012 Salam.Mende bir Windows 7 diski var.Biosdan Boot edirem.Sonra o qus sekili olan yeni Windows 7 nin Wallpaperi acilan yer gelir.Amma bilirsiniz ki,orda pencere acilmalidir Install Windows penceresi.Ve orda Install Now duymesi ve s.Mende onlar yoxdur.Bilmek isteyirem bu diskdendir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 beli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Sən Windows 7-ni Virtual Sistemdə yoxla..işləməsə deməli diskdəndi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Virtual Sistem nedir proqram?Programdirsa linkini verin de zehmet olmasa ya da nedir deyerdiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 kompyuter-də ikinci sistem yaratmaq üçün..google-yə VirtualBox yaz gələcək..video dərsliklər də var.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 ... çox güman ki,disk düzgün yazılmayıb...yəni zaqruziçni disk deyil...internetdə elə windows 7 versiyaları var ki,fayllar papkanın içindədir...yəni iso deyil...belə versiyaları kopyalayıb birbaşa diskə yazanda boot menyudan diskə girmək olmur...ya papkanin içindəki faylları cəm şəkildə iso etmək (yəni papkadan azad etmək),sonra diskə yazıb format etməlisən.ya da internetdən hazır iso formatında windows 7 yükləyib diskə yazıb format etməlisən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Onda mene Hecmi kicik<1GB-dan >Windows 7 linki vere bilersiniz?Torrent olsa lap ela olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 ... torrentle yükle... 1.1 GB Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 x86 ru OPTIM v.3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Cxosagolun!Torrent ucun!AA birdeki dediyiniz kimi Virtual Box ile maraqlandim.Cetin bir sey yox imis.5 deyqeye yukledim qurdum.Oyrendim Youtubeden.Is orasindadir Virtual Box da pencere acildi axi.Problemsiz duymeler zadda isleyirdi.Bes men BIOSdan acanda niye islemir goresen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Cavab yazinda nolar?Virtual Boxda yoxlayiram acir Install Now penceresini amma qaqash sen verdiyin sistemide yazdim diske Boos edirem hemin problemdi.Niye acmir bu zibili?Wallpaper var amma pencere acilmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 yəqin ki, sən diskə düzgün yazmırsan..və ya diskdə problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Ola bilmez.Neroyla Obraz DVD di nedi onunla 16x suretle yazdim.Axi deyirem Boot olunur sonra orda dayanir.Bes dukandan aldigim diskde niye beledir.Mence 99% kompyuterdendir.Ozude Oracle Virtual Boxda yoxlayiram ela acilir.Amma belede acilmir.Belke deyirem BIOSdan neyise deyismeliyem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 neroyla duz yuklememisen sen neronu 16 xle yazsan atacag yazmiyacag ele bileceysen yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.