Azel95 Konu tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Nisan 2012 Salam sayt ehli mene deye bilersiz... Menim 2 gb flash kartim var evvelce internet kluba saldim sonra eve gelende komputerde acmadi 1-nece komputere taxdim acmadi... Indi komputere taxmisam flash kart gelir amma 0 baytdir.... Nece eleyimki, flash kartim duzelsin.. Onun ucun proqram var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Mövzunu düzgün bölməyə aç, Başlığı və Mövzunu böyük hərflərlə yazma. Bu dəfəlik redaktə eliyirəm Azel, bu mövzuya bax http://www.windows-az.com/forum/topic_437 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 my Kompüter ustunde sagi bas manage (ikinci) gir / sonra disk managemente gir flaskani sal burdan format et gor duzelecek/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azel95 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 YOX DUZELMEDI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 ... sen flash kartı format elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.