Mubariz_bmw Konu tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Nisan 2012 Size Delphide yigdigim Saat proqramini teqdim etmek isteyirem,[hide]eger proqram demek olarsa[/hide] setup.exe - 1.6 MB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 pis deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 ...paylaşdığın üçün sağ ol... ilk iş kimi yaxşıdır.... .... antivirus bu proqramı virus kimi tanıyır (norton) ... yükləyəndə yazılar qarışıq hərflərlə gəlir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Beyendiyinize sevindim,Kamran,setup cox sadedir axi,orda virusa hec yer yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 .... Mubariz_bmw qardaş,2-ci dəfədir ki,nicname mehdi1994 yazırsan...gələn dəfə üstünə 4 də gələrsən.... ... 2-ci dəfə yüklədim...antivirus işə qarışmadı...deməli hər şey yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Təbriklər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2012 Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Her biriniz cox Sagolun... bu sade bir saatdi,isteyirem ki coox yararli nese yaradim,bununcun ilk novbede Proqramlasdirma dilini derinden bilmek lazimdir,Delphiye aid pdf derslikler olsa ela olardi,tapsaz paylasin,saytda olan ve basqa bir necesin oxumusam.yerlesdirenler sagolsun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Test edib cavab yazıcam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 İlk iş üçün pis deyil.Proqramın haqqında bölümü özündən böyükdür)) Haqqında bölümünü niyə azəricə yazmamısan başa düşmədim Bir də çərçivələr autoscroll olsaydı yaxşı olardı.Yəni böyüdüb balacalaşdırmağı yığışdırmaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Mubariz_bmw ilk program olduğuna görə pis deyil. Səflərin çoxdu. 1) Proqram açıldıqda ekranın ortasında deyil default yerində açılır. Həlli: Object Inspector pəncərəsində Properties hissəsində Position poDesktopCenter et. 2) Formun adını şəxsi yazılar yazmısan proqramın adı olmalıdı. 3) Proqram səliqəsizdi. 4) Haqqında menyusu çox böyük və səliqəsizdi. Həlli: Bunun üçün proqramların haqqında menyusuna fikir ver ona uyğun yığ. Standart olsun. Mən Delphi 7 haqqındasına oxşatmışam. 5) Formun böyütmək funksiyasını aktiv etmisən onu düzəlt. Həlli: Object Inspector pəncərəsində Properties hissəsində BorderStyle bsSingle et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Zairov,Butun yeni biliklerimi tetbiq edib V2.0 versiyasini duzeldecem,orda dediyin sehvler olmayacaq,cox sagol ki komek etdin,tesekkurler Zaur,Haqqinda ya ele bir wey yazmamiseyi yazmisam,mence bunu yazmasaydim da olardi,bir de srifti boyuk qoymusam,gelen defe duzeler,hem de ilk islerden biridir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Dəyəz nə etdim ki. Delphi 7 azəricə yazmaq mümkündür. Sadəcə bəzi komponentlərdə mümkün olmur. Sağ olsun Vüsal qardaşım başa salmışdı. Sadəcə Aəri şrift paketini yükləyirsən. Obyekt İnspektorda Fonts bölməsindən mövcud azəri şriflərindən birini seçirsən sonra klabiaturanı rus dilinə çevirirsen. Rus hərflərinin əvəzinə azəri hərflər yazır. Əziyyətli olsada çalışan üçün əziyyəti olmaz. Şrift paketi Azeri_Font_Pack.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest qeydli Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Delpi`miz yiqibsa azeri proqramidir...yukluyucem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Zairov cox sagol,yukledim,novbeti proqramlarda tetbiq edecem,amma novbeti proqram gec gelecek,fikirlesirem ki,indi menim yaratdigim proya hec kesin ehtiyaci yoxdur,ele bir wey yaratmaliyam ki kiminse isine yarasin...senin proqramlarin cox xosuma gelir.Cunki ise yarayan proqlardir.ardini gozleyirem..ugurlar.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Təbriklər.Gadget kimi olsa daha yaxşı olar.Həm də Aero effektlə... Amma ilk iş üçün yaxşıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.