Guest eli1111 Konu tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2012 men kompa virtual boxu qurmusam,2 dene elave sistem yazmisam windows 8 64 bit ve windows xp professional. ve men xp olanin icine pointblank oyunu yuklemisem,oyuna girib oynamaq olmur driver isteyir erkan kartinin. men nece ede bileremki virtual boxda olan sisteme driverleri yazim hem xpye hemde win8 e. bu mumkundur? yeni yazilmis sistemlere driverlerin yazilmasi. birdeki hemde ona gore isteyiremki tam ekran gostermir. virtual boxdan butun ekran edib ve yazdiqin sistemde ekran ayarlarina deyendede duz gelmir boyu olduqda asaqida olan push filan itir,gerek ekrani yeniden balacaladasan. win 8 ise vapsi berbad gune qoyur metro stilini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Sen virtualboxda sistemi qurmamisdan qabaq videokarti coxaldmalisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 ay qaqa coxaltmisam,hamisi qaydasindadi. icinde oyun oynamaq istyirem alinmir,dxdiagda yazib baxiram grafikada n/a gosterir bele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 eli1111-bu mumkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 onda men virtualda ancaq proram islede bilerem ? oyun oynaya bilmerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Vga-nın driverini yaz sonra yüklə də Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Mende de bele idi VGA driverin yazdim duzeldi amma istenilen kimi acmir oyun. En yaxsisi esas windowsda oyna. Virtual sistemde cit qosa bilmeyeceksen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 men ele cit ucun isteyirem. mende windows 7 x64 bitdi. hec bir cit islemir, kernelle, prosses hackerle. cheat engine ile yoxlamisam sora yeni cixan usul olan dll ni pointin papkasina atmaqida yoxlamisam alinmirki alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 O luboy kompda islemir mende de islemirdi wallhackin icinde zipde bir defe qoymusdular onu install eledim bilmemisdim nedi sora isledi adin bilmirem axtar tapacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 qaqa onu menede deye bilersen nedi ? cunki bu x64 bit olan win7 dilerdedi deyesen bu problem birdeki bu virtual boxda. vgani nastroykadan maxsimuma qoydum 3d.2d nide qush qoydum qabaqina yene oyun acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.