TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Ismet men sadeliyi sevirem deye iki reng etmisem birde iki yox cu rengdi he kodlarla yigilir dizayn qura bilersen ama islemesi ucun kodlar sertdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 hansi cms ucundu bu??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Mavi bir də ağ rəng gördüm , onçün elə dedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 ellerine sagliq, renge gelince menim xosum gelerdi ki meselen menu bolme filan olan yerler milli bayraq renginde olaydi hem de sayt 2 yanli olanda xslayiram sag ve sol paneller Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 qladio2008 hele hec biri ama DLE ye inteqre edecem Ismet birde boz busuper cox sagol qaqas ama menim solda olan panellerden daha cox xosum gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Təbriklər qiymətini deyə bilmərəm ancaq nə qiymət olursa olsun əziyyətinə dəyməlidi,həm sadə görsənir həmdə rəng seçimi yaxşıdı işlərində uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 qiymet verirem.. 50 AZN olar hardasa...birinci temaya qiymet verilmesi ucun... her hansi bir cmse qurulmalidir... ve her hansi bir saytda islemelidiriki qiymeti cox.olsun..birden bire 222 manat vermek olmaz...UGURLAR SENE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 222 coxdu,Men vermerem buna 222.hec 50 de vermerem.Cox sadedi.yeni menim ucun Bir seyde sorusum.Yeqinki hansisa proqramla.Yigmisan.Css nece ededdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 qladio2008 temani satmiram CMS a da quracam dedim DLE ye Sahin men beyem onu sene satdim ki sende 50 AZN veresen ? men sadeliyi sevirem sen ozun bilersen bacarirsan sende yig men 100 AZN qiymet qoyum css ye qaldiqda hele bilmirem men dreamweaver isletmirem ona gorede Notepad ++ isledirem deqiq bilmirem hele yigilir tema dizayndan dunen cixartmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Azər, həəəə . Uğurlu olar İnşallah. ama onu deyimki qarışıq göz ağrıdan temalardansa belə yaxşıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Qardas bu sekildi ozude bullanniqdi men o derecede axmaq deyilemki 1 hefte ustunde islediyim dizaynin pis gunde yigim menim yigdigim dizaynlara hami beletdi bu isteyir sayt olsun isteyir proqram sayta qoyulanda ela tutur sayti men bunun ilk sayt goruntusune baxmisam css ye yigandan sonda index.html faylin isledib baxmisam indi beyenmeyenler bu sayta qoyulandan sonra ne deyecekler bilmirem sozun duzu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 ilk baxışda cəlbedici gorunmur, şeklidi diyədi yəqin. Amma sayt kimi baxanda dogurdan yaxşı görsənir. Xeyirlisiylə qoy sayta, İnşallah onda daha dogur fikir demək olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Ismet InshALLAH mende evvel dizayni yigdigca yarida save edib sekline baxirdim ve hurkurdum ama dizayn qutarandan sonra kodlasdirmaya baslayanda demo olaraqda baxdim fikrimi deyisdim gorekde sayta qoyulanda lap deqiq fikir biliner indi biraz dizaynda deyisiklik edirem ama belke bunu saxladim ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Xeyirlisi olsun İnşallah ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2012 Cox sagol birdaha fikirleriniz ucun sizlere tesekkurumu bildirirem qeyd edimki bu menim 1 ci Tema el isimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alican000 Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 Bu skript DLE ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2012 Hele yox ama dleye inteqre edecem dizaynda deyisiklik etmisem oda artiq sayta vurulanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Tanner qardawim fulldu. O ki qaldi qiymete cox eziyyet cekmisen 222 manata deyer. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Sen sadece bunu sekil formasinda etmisen?Yeni hele html.php.css islememisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 222 manata deyer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Tanner, Təbriklər.Mındə sadə və maraqlı dizaynları xoşlayıram.Buda sadə və gözəldir.inşAllah DLE-yə adaptasia edəndən sonra bunu almaq fikrim var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 salam. dizayn yaxsdir sen bunu dersliye baxim hazirlamisan satmagin duzgun olmaz mence sen bunu wordpress dle ucun hazirla pulsuz yayinla gelecekde oz fantaziyanla hazrladigin dizaynlari online satisa cixardarsan =) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2012 Tanner, sənə nə dərəcədə yaxın olduğumu bilmirəm amma bil ki superdi. saytım olsaydı buna 300 AZN da desəydin alardım. ilk baxışdan xoşuma gəldi. Suuppperr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Təbriklər, qəşəng hazırlamısan. Amma internetdə çoxlu pulsuz şablonlar var. Hələlik pulsuz yayınla.Sonra daha gözəlini hazırlayarsan və satarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Tanner Eladir.Menim xosum gelir Sade Saytlardan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.