Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 hal ahzirdaki biosun videosunu yerlesdirsen yaxsi olardi bir sey qeyd edim acilanda rami test edir bios? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mende de bu prablem var indi getirdim teze bir bios dasida qoydum yene eyni zibildi f1 istiyir . .Materinkam asus p5gc-mx 1333 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Load bios defaults, Load optimized defaults ve ya Load defaults secimini sec bios alinanda oldugu parametrlere gelecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn22222 Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Qaqa men bilen bu platandi sen gerek platatnin melumatlari ile tanis olardin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Mendede arabir bele olur duzelde bilmirem.Biosun batarikasini cixarib saxlayiram 10 deq sora taxiram duzelir. Yoxlamisan bunu ? :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.