AliZairov Konu tarihi: 7 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Nisan 2012 Hamıya salam. Google Tərcüməni proqrama yığmaq istəyirəm. Bu haqta məlumatı olan var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 Nece yəni? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 Hacker-8km salam. Sualımın cavabını özüm tapdım. Çox sadədi. Dil Hansı dilə Cümlə və ya söz http://translate.google.az/#auto|az|Hello Sadəcə gələn tərcüməni Kopy edəcək mən memo seçdim ora köçürəcək. Bu qədər asan. Proses asandır. Qaldı bunu kodlamaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 Delphi7-də yığırsan yoxsa Delphi XE-də?..məncə Delphi XE-də yığmaq fikrin var hə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2012 HeLMaX salam. Delphi XE2-də yığıcam. Artıq D7 ilə işləmirəm silmişəm. Səbəb sadəcə şriftə görə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Zairov-qardas Delphi Xe2-de azeri srifti ozunde olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Hacker-8km salam. Ondan qabağkı versiyalardada mövcuddu. 7ci versiyada da var. Yazmışdım. Mən 7 və XE2 ilə məşqqulam. 2si ilədə işləyirəm. XE2 köhnə komponentləri götürmür biraz əziyyət çəkirəm. Normal halda xe2 versiyasını dəstəkləyən komponent yüklədim amma qura bilmədim. Çətindi biraz. Normal media player qura bilmirəm. Amma xe də qururdum. Bunda çox funksiya var amma. Təkcə windows üçün deyil. apple-ın i osu üçün i phone üçün android üçün HD və 3D proqramlar yazmaq mümkündür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Bildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Zairov,bu proqramin kodu necedir?maraqlidir mene,buna benzer bir ideyam var..komeklik etsen sad olaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.