Axellis Konu tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Nisan 2012 Herkese salam,men net framework 4 endirdim,sonra bu proqramin yenilenmelerin,texmini 40 yenilenmesi var,indi men bu yenilenmeleri net frameworka nece integre edimki setup kimi olsun,yani hem net framework qurulsun hemde onun yenilenmeleri,netde bele bir yazi ile qarsilasdimki net framework 4 du winrar ile acib hansisa qovluga atirsaN SORA........ mende winrar ile aciram qovluga atiram,amma ondada net framework 4 islemir,yazirki blocking usses, Cavablarinizi Gozleyirem Onuda Deyimki Net frameworkun yenilenmeleri msp formatindadi deye sisteme integre etmek olmur,ancaq cab ve msu integre etmek olur Msp ni de winrar ile acdim,qovluga atdim ,amma msp yenilenmelerde islemedi onda.. Amma Properties Bolumunden Baxdim ve Gordumki net framework 4 SFX 7 ZIp Archive DI,Yani Bu nece sfx lenibki bunu acmaq olmur? Cavablarinizi sebirsizlikle gozleyirem Cavab Verecek Hec Kim Yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 netde hazir net 4.0 cab olunmuslari movcuddur oszone.net Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Vusal Axtardim Amma Yaxsi tapa Bilmedim,.Link Vere Bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2012 Addon - Net FrameWork 4.0 Windows 7 SP1 [x86x64] Addon - Net FrameWork 4.5 Windows 7 SP1 [x86x64] Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Vusal tesekkurler,Bes Bulara Yenilenmeleri integre olunub>yoxsa addon seklindi ele net framework 4 du? Vusal Birdeki Net framework 4 un dil ferqi var?yani ingilisce sisteme rusca net framework integre etmek olar?problem cixmazki>? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 hec bir problem olmaz men bileni. uptadeni onsuzda sistem ozune integre edildiyinde yenilenmeler net-e daxil olur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Vusal Bilirsen neterdi,Windows 7 nin oz yenilenmeleri msi formatindi,yani sisteme integre etmek olur,amma net frameworkun yenilenmeleri msp formatinda olari sisteme hec cure integre etmek olmur,gerek pakete integre edesen ,sonra hemin paketide sisteme,paketi acan kimi error verir,nece sixiblarsa xp de integre etmek olur du men bilen,amma windows 7 ni mod elemek xp qeder etrafli deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 oszone.net saytinda ve ya tnctr.com saytinda ntegre sullarini oyrene bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Vusal Tnctr ni Turkler demisken yalayip yutmusam,tnctr de modfikasiaya aid movzu yoxduki baxmayim,hami tek net framework integre edir,yenilenmeler qalir,O Saytda xlusive adinda bir user var,o ede bilir,ozune yazdim cavab yazmadi Oszone.net vusal ruscadi,ruscadan anlayisim,yoxdu,her sey hazirdi birce net framework 4 qalib,onuda ede bilsem...... Vusal Senede eziyyet verirem,sene zehmet oszone.net saytina yungul varii baxarsan belke nese tapdin,hem modifikasia aid,hemde net e aid,Eger isin coxdusa eziyyet cekme, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 net freamworkun uptadelerini sistem uptdesi ile integre edilir onu ayrice integre etmirler Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Ay Vusal,Sisteme Ancaq Cab ve msu formatli faylari integre etmek olur,msp leri integre hec cure ola bilmir, o gun netdede bir yerde oxudumki msp formatli yenilenmeleri net framework 4 qovlugunda papkalar acirsan Hotfixes_Client_x64 Hotfixes_Extended_x64] ve Birde Apply Hotfix Adinda Cmd Duzeldirsen(Duzeltmisem)Sonra Yazidigim Papkalar ile Hotfixes Cmd ni portable edirsen ,sonra tek setupa birlesdirirsen,yani 1 ci net framework 4 qurulur,sonra apply hotfix cmd ise dusur ve yenilenmeler qurulur Vusalll tapdim netde sadece papka sobetin oyrenmisdim,qalani menim kesfim oldu Vusal sene dediyim kimi tek setupda 2 fay nece birlesdirim?:yani birince net framework 4 qurulsun sonra apply hotfix cmd fayli ise dussun ve o qurulsun,ya setup kimi yadaki portable kimi bir sey Anladin yeqin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.