Hacker-8km Konu tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2012 Salamlar mene Delphi xe2 ucun video player hazirlama videosu lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km salam. Birdən birə XE2 ilə başlamaq məncə düzgün deyil. Delphi 7 ilə et. Hazır proyekləri yalnız kodlamanı başa düşmək və proqram yığmağı öyrənmək üçün istifadə etmək məqsədə uyğundur. Mən elə edirəm. WM player ilə edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 xe2-de azeri sriftleri olur ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km Delphi 7 de de olur. Bəzi komponentlər götürmür. XE2 qabaqkılardada mən bilən olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 DELPHI 7 -VISUAL BASIC-azeri sriftlerini destekleyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km Visual Basic Azeri Sriftlerini destekleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Indi bilmirem hansi daha elverislidi Visual Basic yoxsa Delphi7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km sənə hansı rahatdı onu seç. Mənə Delphi rahatdı. Saytda çoxu VB 6, 2008, 2010 işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 zairov-sen visual basic isletmisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km VisualBasic kod baximindan Delphiye nisbeten asantdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Hacker-8km yox. Səbəb buna aid nə bir video dərsim, nə kod və komponent bazam var. Amma delphiyə aid çoxlu fayllarım dərslərim komponentlərim var. Buna görə bunu seçmişəm. Narazılığımda yoxdu. Mənə rahat budu. VB demirəm pisdi. Sadəcə mənə rahat bu gəlir. Əlimin altındada fayllarım var. Çox çətinlik çəkmirəm. Gərək bir qərar verəsən o dili öyrənəsən. Mən delphini seçmişəm. Hal bu ki, C++ birlikdədi. C++ delpiyə görə biraz asandı və təməlcədə delphidən biraz güclüdü. VB və Delphi müqasiyəsi haqqında bir saytda oxumuşdum. VB üstünlük həcmi çox kiçik etməsinə görə yaxşı imiş amma işləmə sürəti çox gec imiş. Delphidə isə əksinə. Delphinin təməlidə çoxdan gəlir. Axtarsan alqoritmik dilləri bir biri ilə müqaisə etmək üçün mövzu taparsan sənə görə məntiqli cavab tapmağa və seçim edib o dilə yönəlmək daha məqsədə uyğun olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 ferqli yolla destekleyir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.