Nicat Konu tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2012 Salam. Mənə rahat video montaj programı lazımdır. Sadəcə bir funksiya önəmlidir. Videonun ölçüsünü kiçildərək video pəncələrinin bir tərəfinə çəkmək. Ortalarda da yazı gedəcə. Çox vacib lazımdır. Tapan olsa minnəttar olaram Şəkildəki kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Mən biləni After Effectsdə eləmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 ... ən sadəsi Neroda edə bilərsən.... ....Pinnacle Studio və s. çoxdur... az həcmli pinnacle http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2291887 full həcmli pinnacle http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3304658 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 pinnacle haqqinda hamidoyunca danishir gerek onuda mehdinin komeyi ile yoxlayam pinnacleile etmek olar ele photoshop ile de ede bilersen onu duz demirem? bele ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 pinnacle-də dəqiq bilirisz var ? Belə bir şey istəyirəm http://www.youtube.com/watch?v=H-uw4ZJC__c Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 deqiq yox amma mene bele gelir ki bunu veb kameradan yzan her hansi bir proqram edib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 .... pinnacle studioda bunu etmək olar...biraz bu proqramda işləmək lazımdır ki,bu işi görəsən...çünki orda konkret bu ışi görmək üçün menyunu yaxşı bilməlisən...bir az yaradıcı işdir...bu proqramı 50 faiz mənimsəsən bunu orda asan yığarsan hələ bundan da gözəl işləmək olar,bu bir az primitiv bir şeydir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Kamran , Sən bilirsən necə etmək lazımdır ? Biraz məlumat verə bilərsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Bax gor isive yariyacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Sağol. Deyəsən yarayacaq. yoxlayaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Pinnacle Studio da var men komek ederdim ama is coxlugundan alinmayacag pinnacle ozude cetin proqramdi isleyene asan gele biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 ... Nicat qardaş , böyük məmnuniyyətlə kömək edərdim....bu proqram məndə var.amma kompüterə yükləməmişəm.az həcmli versiyada effektlər və imkanlar azdır.məndə 32qb versiya da var.amma bunu kompüterə yükləmək özü 4-5 saat tələb edir....inan mən bu versiyanı yükləyəndə 2-3 günə hissə-hissə yükləyirəm ki,bezmiyim... ....bu proqramın içində video dərslik də var....ona baxıb çox şeyi öyrənə bilərsən...onsuzda birdən-birə desəm də alınan deyil...işlə,ilk işinin videosunu foruma qoy,baxaq,nə alınmasa kömək edək.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mende bu proqrama bashlayacam bu yaxinda bu proqramin forumda movzu acib oyrenerik mehdi qardashin komeyi ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Ayri seckilik niye salirsizki meger basqa kimse komek etmir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 ayri seckilik etmirik forumda kim ne bilir bolushur haminin nese bildiyi var bele goturende icinizde en zeif bilen menem amma kimdese heves yaradmaq ishlerine qiymet vermek lazimdi buna gore incimek lazim deyil mehdiy hormetim coxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 ... elbeg , minnətdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 emeyi qiymetlendirmek lazimdir ki o da heveslenib yarada bilsin menim meqsedim hec olmasa bir neferde musbet fikir yaratmaqdi o da mehdi oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 .... Nicat və elbeg qardaşa verdiyim sözə əməl edib,internetdə rast gəldikləri http://www.youtube.com/watch?v=H-uw4ZJC__cvideo-elektron dərsliyə uyğun bir video derslik nümunəsini hazırlayıb təqdim edirəm.....yəni bizim millət bundan da yaxşısını hazırlamaq qabiliyyətinə malikdir....(full ekranda baxanda daha da effektli görünür)... (Pinnacle proqramında 1 nümunə olaraq hazırladım).... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 30 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2012 Kamran cox saqol sen mene cox komek edirsen birde de gorum after effects oyrenmek cox cetindi? buna aid ne var internetde az dilinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2012 ... elbeg,halal xoşun.... sənə söz vernişdim..... after effects çox çətin və nəhayətsiz bir proqramdır.bu proqram fantaziyaların reallaşdırılmasıdır.bu proqramda həm hazır effektlər var,həm də özün istədiyin effektləri yarada bilərsən...amma bu çox çətindir...bunun üçün proffesional səviyyəli müəllimə ehtiyac var ki,bu da bizdə yoxdur.müəyyən səviyyəli bacaranlar var ki,onlar da öyrətmir.çünki öyrətməyə sərf edəcəyi vaxtı öz işinə sərf edəndə daha çox qazanır.çünki təlabat çoxdur... özün məşğul olsan elə oradakı hazır effektlərdən istifadə edə biləcəksən ki,bunlar da pinnacle proqramında var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2012 Bu gün camtasiada işləyirdim, bu funksiyanı gördüm. çox rahatdı Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.