Axellis Konu tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2012 Herkese Salamlar,men iki baslangicli portable hazirlamaq isteyirem Bele deyek:winrarda portable edende bir fay basladilir ancaq men bele istemirem,yani ele portable duzeltmek isteyiremki 1 ci bu proqram yazilsin,sonra 1 ci yazildiqdan sonra 2 ci proqram yazilsin sonra proqram baglansin Anladiniz?biraz qeribe yazdim, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Yox anlamadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 belke sen iqra yazandn sonra .net framework yazilmasi kimi isteyirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 He Bax Ele,Yani Portable GIrek,1ci net framework 4 yazilsin,sonra basqa bir pencere acilsin yenilenmeler yazilsin,sonra portable baglansin helede anlamadiniz>? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Xais Edirem komek edin,Lazimdi mene sekil qoyuram baxin belke basa dusdunuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Salam. Mən bilən winrar-la olur. Slient setup ilə edə bilərsən mən etmişdim. winrar 4.1 üçün həm kodu həm də setupu yükləyir. Gərək hər biri üçün setup hazırlayasan. Sonra bat faylı ilə çağırasan. Həmin setup açtıqda avtomatik 1 1 yükləsin gizli. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Nicat, Winrar-la oların hamısın seç, sfx et. Sonra portable proqramı necə hazırlayırlar eynən o əməliyyatları et, amma run after extraction-da o faylların adın bir-bir yaz,beləcə o faylların hamısı açılmalıdır (bunu özüm yoxlamamışam,unattendedlərdən ağlıma gəldi deedim yazım bəlkə işə yaradı) .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Buyur birini hazırladım. Bəlkə iinə yaradı. setup.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Terlan Ve Eli,Cox Sagolun,Yoxlayib Axsam Cavab Yazacam Indi Ders tekrarlamaliyam Terlan Isteyiremki Bu faylari hec yere yazmasin,Yani Dediyim prolar ise dussun ,ve olar yazilsin,sfx elesem,gerek hemin fayllari harasa cixardacaq,men isteyiremki cixartmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Onda elə bir setup yaradan pro tap eyni vaxtda seçimlə bir neçə proqramı yükləsin. MSI Factory var Setup Factory onlara bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Unattended kimi yüklənsə olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Unattended kimi gerek bir bir edesende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Sekilde Dediyim Kimi mene Ele lazimdirki,1 ci bu fayl yuklensin sonra o birsi fayl yuklensin,sekilde gorduyunuz program files zad da olarin bir parcasidi Elinin Dediyi Kimi Cmd Ile Etmek olar gerek cmd de kodlari tapmaq lazimdiki,1ci 2ci faylari ozu qossun,sonra portable etmek olar, Netde axtarim Gorum ne tapiram,cmd ye aid Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Xeyir, bir-bir etməyə ehdiyac yoxdur. O faylların hamısın sal UPP-yə tək fayl kimi unattended elə,sonrası rarla edərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Usaqlar Fayllar msi formatindadi,yaxsi lap deyekki unanted etdik bes nece edecemki iki faylda qosulub yuklensin,cmd ile etmek olur,amma kodlari yigmaq lazimdi,yadaki bele bir sey eden pro varsa onunla etmek olar Usaqlar Cox Sagolun, Esasda Terlan,Sen Deyen Kimi Eledim,Alindi,354 mb fayl 68 mb oldu+hamsi 1 1 quruldu,indi unanted edecem,amma bu proqramlari usff e saldim,parametr olaraq N/A Gosterdi,Duzdu Goresen? ve birde nece ede bileremki hec kim hazirladigim arsivi aca bilmesin,yani acanda parol istesin,amma proqrama girmek olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.