MEZHH Konu tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2012 salam, bu gün sizə nokia telefonlarına proşivka yazmaq qaydasını göstərəcəm. Proşivka yazmaq üçün , usb kabel, proşivka faylları və phoenix proqramı lazımdır. 1. Phoenix proqramını yükləyib, quraşdırırıq. 2. Proşivka faylını http://allnokia.ru saytından yükləyirik. 3. Sonra C:\\Program Files (x86)\\Nokia\\Phoenix\\Products qovluğunda Telefonun RM-inə uyğun qovluq açırıq (məsələn: RM-596). (*#0000# yığaraq RM koda baxa bilərsiniz) 4. Yüklədiyimiz proşivka fayllarını həmən qovluğu atırıq. 5. Telefonu Nokia suite (Ovi suite, PC suite) rejimi ilə USB vasitəsi ilə komputerə qoşuruq. 6. Phoenix proqramını açıb file menyusundan Scan Product seçirik. 7. Aşağı sətirdə Ready yazılandan sonra Flashing menyusundan Firmwarre update seçirik 8. Product code yazılan sətirdə 3 nöqtəyə vurub telefonun product kodunu seçirik. Product kod telefonun batareyasının altında yazılır 9. Options menyusunu açıb qırmızı hərflə yazılan faylı seçib delete vururuq. 10 OK vurub Refurbish yazısına vururuq. 11. Prosesin başa çatmasını gözləyirik Video Açılmayan Nokia telefonlarına Proşivka yazmaq 1.2.3.4.5 addımlar yuxarıdakı kimidir 6. Phoenix proqramını açıb file menyusundan Open Product seçirik. 7. Telefonumuzun RM kodunu seçirik 8. Product code yazılan sətirdə 3 nöqtəyə vurub telefonun product kodunu seçirik. Product kod telefonun batareyasının altında yazılır 9. Dead phone usb flashing yazılan yerə işarə qoyuruq 10. Options menyusunu açıb qırmızı hərflə yazılan faylı seçib delete vururuq. 11. OK vurub Refurbish yazısına vururuq. 12. Şəkildəki kimi yazı gələndə 12.1. USB ni telefondan ayırırıq 12.2. Power düyməsini 8 saniyə basılı saxlıyırq, ard-arda 3 dəfə titrəşim olandan sonra buraxırıq. Əgər olmasa yenidən 8 saniyə basılı saxlıyırıq (köhnə modellərdə bunun əvəzinə batareyanı çıxarıb, təzədən qoşuruq, əgər telefon açılsa söndürürük) 12.3. USB qoşuruq 12.4. OK düyməsinə vururuq 13. Prosesin başa çatmasını gözləyirik Video Proqram zəmanətlidir.Amma hər hansı bir prablemə görə məsuliyyət daşımıram. Bütün məsuliyyət öz üzərinizdədir. Uğurlar . . . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 keçmiş olsun ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 sən sağ ol ilk ismarıca, Açılmayan telefonlara proşivka yazmaq qaydası və videolar əlavə edildi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 çox sağol mən də elə bunu axtarırdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Salamlar Mənim telefonum Nokia 6300 Rm-217 V7.30-dur...Yazmaq İstəyirəm Nokia Software Uptader ilə yoxladım Yazırki YENİ versiyon Yok.. Mənə kömək edin başqa bir proqramla yaza bilərəm (zəmanətli program olsun) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 farid.93, sən sağ ol Windows-Master-BoY, 6300 RM-217 üçün son versiya 7.30-dur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Kitayski N95 var...Ona sistem yazmaq mümkündürmü və necə?indidən Təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 bu barədə məlumatım yoxdur, təəssüfki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Birdəki Bu program ilə sitem yazmışam bir dəfə Yanıb telefon))) 100 % zəmanətlidir ki bu Sistem yazılandan sonra açılacaq?(qeyd:mən səhv etdim ona görə telefon yandı) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 100% )) , çünki demk olarki hər ay 3-4 telefona yazıram bununla. Əgər telefon açılmasa, ikinci qaydanı yoxla . Birdəki mənə şəxsi mesaj yazmısn, cavab yaza bilmədim. inboxunu təmizlə bu arada, Proqram zəmanətlidir.Amma hər hansı bir prablemə görə məsuliyyət daşımıram. Bütün məsuliyyət öz üzərinizdədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 qaqam mende usb ile kompa qowanda teli yazilir usb ne opoznovo bunun biz gedeceyimiz yola mudaxilesi var?.onu duzeltmeliyem ya o ele gelmelidi.Tel acilmir ekran qara qalir. Product code yazılan sətirdə 3 nöqtəyə vurub telefonun product kodunu seçirik. Product kod telefonun batareyasının altında yazılır--men bu yazini tapa bilmedim hardadiki bu? qaqam bird mende programa girende yuxarda no connection yazisi olur ancaq bawqa usb-lar olmur. qaqam mende usb-ni taxanda bele yazi gelir.Buyur wekil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 http://www.facebook.com/Seven.birisi mesaj yaz kömək edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Çox sağol İsmət dərslik üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 ok qaqam sen qebul ele zehmet olmasa tez elesen yaxwi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Seven_birisi,Proşivka nə işə yarayırki telfonda misal üçün məndə E5 telfonudur proşifka yazsam nəsə funksiya dəyişəcək yoxsa ? nə olan şeydi vapşem proşifka ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 X-Missiya-qaqam bu turkce desek guncellemedi.Telefonun versiyasini tezelemek.teze versiyada sehv zad az ola biler amma bu cetin iwdi mende teze versiyani yazan vaxt usbin bowluqu var hm nese oldu yazmadii tel sondu yanmir indi komek axtariram burda hecne tapa bilmesem.Ustaya aparmali olsam 10-15 manat zibile duwdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 seven_birisi qardaş çox sagol. Yaman əziyyət cəkmisən. Yenə nə isə öyrəndim. Bax bunu bilmirdim. Əla oldu. TWK. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 X-Missiya, proşivka yeniləmədi. belə deyək, elə bil windows7 işlədirsən, update edib SP1 edirən. yeniləmə ilə səhvlər düzəldilir, sürət artır və s. fuad_mark, sən sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 seven_birisi-men ne dedimki mende ele didimde guncelleme turkcedi.Telefonun versiyasini tezeleyirsendeee eh Faceye girib belke daniwaq teli duzeldim bugune duzelmese gedim ustaya.gelde faceye sene zehmet. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 fbdeyem axı. senin adın nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2012 hm qaqam mende neyniyirem usbini tanimir usbni komp goturur amma phoneix goturmur belke neyise sehv elemiwik..FB-ya gel sohbet edekde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 qaqas bes gitayski tülefonlarda nece edirik ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 kitayski telefonlar adnarazvi birweydi onu temir etmeye usta tek tukdu oki qaldi ona program zad Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 bildiyim qədəri ilə onlara USB ilə yazmaq olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.