Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Xebere gore tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Cavab vererdiniz lutfen, mende Scan Product bolmesi aktiv deyil nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 seven birisi-blackberry, samsung, htc, sony, iphone telefonlarina prosivka hansi saytdan yukleye bilerem tecili lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Hacker-8km,Samsunga prosifka vermek ucun forumda movzu acmisam.. Buyur Samsung Prosifka Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Tesekkuler bilmidim orgendim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2013 Phoenix proqramını yukleme linki iwlemir xaiw edirem onu yenileyinda birde Product kod-u tapa bilmedim xaiw edirem onu deqiq deyinda mende Nokia X200-du mene tecilli komeyiniz lazimdi telefonum donub aciram hec bir duymesi iwlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2013 Sefa Aslanov, link yeniləndi. X2-00 üçün proşivkanı Buradan yükləyə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 qaqa men etmek istedim alinmadi belesekil -deki kimi problem oldu men usb-ni salanda pc-i suiti gelmir ovi suite ile acsam olar?birdeki menim telefonum acilir ancaq donur iwlemir yeni usb-ni taxandan sonra hecne ede bilmirem xaiw edirem mene komek edinda xaiw edirem mene komek edinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.