CRaSH Konu tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2012 Salam.Belkede siz movzunun basliqindaki programi taniyarsiniz.Windows lara 8 gorunusunu veren program.Men yukledim install edende bu: B asliqli.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Windowsun diski ile vosstanovit ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 temani klassik tema ile deyisdir sonra yendien yukle pack-i Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Point-Blank, bir dene Packa gore sistemi yeniden Vosstanavit eliyim?Ozude nece yeni bunun bele caresi yoxdur? Vusal, Sizin dediyinizi de yoxladim ,hetta Vizual effektleri de sondurdum yeni ki,en yaxsi mehsuldarliga uygunlasdirdim kompyuteri yenede eyni seydi.Eyni sehvi verir.Bu segoeui.ttf ne zibildiye bunun elinde qalmisam! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhulk Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 bu ancaq wirifdit problemidi.orda gosderilen wirift yoxdur.onu tezeden yukle perezaqrizka ver sonra tezeden yukle gor onda ne gosterir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 bu proqram haqında məlumatım yoxdur. Bu bölmədə şrifti dəyiş başqa şrift seç gör onda nə göstərir Rəsmi saytda bu barədə yazılanlar: Əgər kimdəsə şrift ilə problem olursa komputeri restart edib yenidən quraşdırmağa çalışsın. Mən bilmirəm bu problem niyə baş verir , ancaq araşdırıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.