On_LiNe Konu tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2012 Salamlar mən tema internetdən tema yüklədim C:\\Windows\\Resources\\Themes papkasın atdım sora temanı dəyişdirirəm tema dəyişmir yuxarıdakı şəkildəki kimi olur.Ancaq şəkil dəyişir. Temadan deyil. Çünki başqa tema yüklüyürəm yenə həmin şey olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 salam. yüklədiyin faylın üstündə 2 dəfə kliklə yoxla bax. Birdəki bəzi Windows7-lər tema dəstəkləmir, səndə hansı versiyadı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Etmisem ancaq alinmir. Mende Windows 7 Ultimate Evvelde bu versiyani isledirdim hemin tema acirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 verdiyin şəkildə aero peek effektinin söndürüldüyü görünür. Səbəb bu da ola bilər. Aero peek effekti vga sürücüsü yüklənməyəndə qoşulmur ya da sən Windowsun ayarlarından effektləri söndürmüsən. Temalar olan bölməni aç, aero temaları bölməsindən windows temasını seç, aşağıda nida qoyulmuş bir xəbərdarlıq varsa, aero peek effekti aktiv deyil deməkdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Yooo Sebeb O Deyil Ilk Once Uxtheme Pacth Adinda proqrami endir,her seyi pacth et,yani faylari,sonra temani sec,tema isleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Tema patch yükləmisən?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 moy komputer ikonun üstündə vur, proparties seç, sol tərəfdə məndə türkçədi deyə dəqiq deyəmmirəm, deyəsən Advanced settings yazılıb ona vur performans yazısına vur, effektlərin aktiv olub olmadığına bax .theme formatlı temalar üçün patch lazım deyil axı məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 msconfig / services - bolmesinde hamisin aktiv et restart ver gor duzelecek? Cox baxt bundan olur mende de olmusdu internete de girmirdi. Yoxlayarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Yox lazım olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 ok. çox sağ ol Tərlan. mən deyən deyəsən .themepack formatıdı. bu formatda effekt olmur, şəkillərŞ pəncər rəngi və səslər olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Terlan Yox Patch yuklememisem Haminiz cox sagolun duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 on_line, sən sağ ol. necə düzəldiyini yazsan bu problemlə qarşılaşan başqa adamlara da kömək eləmiş olarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 seven_birisi Axellis verdiyi program Uxtheme Patch Proqramiynan Birde mac os x lion inspirat temasini custo pack seklinde yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Deymez,ne Etdimki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 axellis, təşəkkürlər.bu problemlə qarşılaşsam mən də istifadə edəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2012 Ismet Ne Etdimki?Sadece proqramin adin yazdim,foruma baxsaniz gorersinizki mende 1 il bundan qabaq bu haqda movzu acmisdim,vusal sagolsun o mene dedi,mende eledim netice super oldu, Birdeki Ismet Bu Proqram,Boyuk temalar ucundu,yani sistemi basdan asagi deyisen temalar var haa,visual temalar,bax olar ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.