Tofiq Huseynov Konu tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2012 Mən sizdən bir şey soruşmaq istədim. Məs. mən vb da `Resources` bir video yüklədim. Sora form da media player açdım. Sora mən button yaratdım. indi mən buttona nə kodu verməliyəm ki butona klikliyəndə media player də onu açsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Tofiq salam. Play etmək üçün yəqinki, mediaplayer.play olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Buton1 e bu kodu elave et: AxWindowsMediaPlayer1.URL = ("Buraya Media Faylinin yolunu yaz") Mesel ucun bele: AxWindowsMediaPlayer1.URL = ("C:\\Users\\Ruslan\\Videos\\MSEXCEL2010-1.wmv") Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofiq Huseynov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Resources deki video fayli "My.Resources.*****" yazandada olmur axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 resorucese en cox sekil elave edilir onun en saglam ve rahat yolu ise beledir yidigin programin yerlesdiyi qovluqda Мои документы\\Visual Studio 2008\\Projects\\Test\\Test\\bin\\Debug bir qovluq yaradirsan adini video yazirsan daha sonra vidwo qovluguna istediyin videonu elave edirsen meselen test_video_1 daha sonra formdaki buttona klik edirsen ve kodu yazirsan AxWindowsMediaPlayer1.URL = \"video\\\\test_video_1.avi\" AxWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play() Ugurlar... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.