sahin666 Konu tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Nisan 2012 BEzi proqramlar ve setupu acanda bu sekil gelir 1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 .... əgər bu satup-dırsa --- 1.ya zədələnib.... 2.ya proqram adı altında virusdur antivrus qoymur...3.ya əməliyyat sisteminə uyğun deyil. ...əgər proqramdırsa---- 1.proqramın windowsda olan hansısa faylı sılinib... 2.bu proqramın açılması üçün lazım olan köməkçi proqram yoxdur (direx,net framework və s.).... 3.proqram adminstrator adıyla yüklənməyib və ya ilkin açılış adminstrator adıyla açılmasını tələb etdiyi halda adi qaydada açılıb....4.bəzən proqram yüklənir,amma açanda əməliyyat sisteminə uyğunsuzluq göstərir.bu halda mausun sağ düyməsini basıb ispravlenie nepoladok sovmestimosti ilə açmaq lazımdır....5.antivirus mane olur... ... bunlardan hər hansı biri səbəb ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Setupdu.Ama proqramlarin bir ikisindede bele olur Her iki emeliyyat sisteminde yoxladim.Antivirusu sondurub yoxladim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 .... eger her 2 emeliyyat sistemi eyni kompüterdedirse ,düzgün netice çıxartmaq çetin olar.bunları başqa kompüterde yoxlasan daha yaxşı.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 iki ayri komputerde yoxlamisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 ...proqram kompüterdən tam silinməlidir (registrdən də) həmin proqram internetdən başqa saytdan (əvvəlki yerdən olmasın) və başqa brouzerlə yenidən yüklənməlidir.yüklənməkdən öncə antivirus söndürülməlidir.proqram internetdən yükləyəndən sonra kompüterə yükləyəndə də antivirus sönülü olmalıdır.proqramın ilk açılışı zamanı da anti sönük olmalıdır.proqramı arxivə salmaq lazımdır ki,digər kompüterə və ya 2-ci dəfə bu kompüterə yükləmə zamanı antivirusu söndürmək yaddan çıxarsa problem yaşanmasın.... .... əgər problem hər hansı oyunun yüklənməsindən gedirsə,burada başqa nüanslar da ola bilər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Antivirusdan imis.Win 7 de sondurdum islemedi.Ama xp de antini sondurdum alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 ... ona görə yuxarıda hər prosesdən sonra antivirusun sönük olmasının vacibliyini təkrar-təkrar qeyd etmişəm.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Ama sondurdum indide virus dusub temizleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.