HeLMaX Konu tarihi: 17 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2012 Əvvəla salam. Mən Microsoft VirtualPC 2007 proqramı vasitəsilə ikinci sistem(virtual) yaratdım.İndi həmin sistemin VGA-sını dəyişmək istəyirəm..RAM-ı dəyişmişəm..VGA qalıb.. Setting-ə girdim..Sonra Displey..Amma burda yoxdu: VGA-nın parametrini necə dəyişmək olar?(yəni virtual sistemdə indi 16 mb-dırsa onu necə 64 mb edə bilərəm?) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 mən baxdım tapa bilmədim. Virutual box istifadə eləsən daha yaxşı olar məncə. o daha rahat , daha funksionaldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Mən VirtualBox istifadə etmək istədim o açmadı..Həmdə bu artıq bunda yazmışam sistemi..) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Duzeltdiyin virtual sistemi sondur sora deyisdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 onu bilirəm.lakin dəyişmək üçün Display-a girirəm..orda heçnə olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Helmax , Virtual PC 2007 de video kartani artirmaq olmur VirtualBox da olur hem de VirtualBox rus dilindedi Eger komputerinin rami 2 ve ya 3 durse VMWare Player de iwlede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2012 Toggi, məlumat üçün çox sağ ol..VirtualBox-u silib yenidən yazacam.görüm açacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.