MEZHH Konu tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Nisan 2012 salam. Bu yaxınlarda facebookdakı hesabların çoxu (Azərbaycanda) bu proqrama qoşulmuşdu. Hətta böyük səhifələrdə belə bu proqram reklamlar paylaşırdı. Proqramın sadə iş prinsipi var. Proqram çox cəlb edici grünür, əlavə funksiyalara görə. Siz Saytdan uzantını brauzeriniz, məsələn Google Chrome-yə yükləyirsiniz. Sonra əlavə funksiyaların işə yaramadığını görüb silirsiniz. Amma əslində prqram artıq hesabınız ələ keçirib və sizin adınızla reklamlar paylaşır, səhifələri bəyənir şərhlər yazır, səhifələrinizi tam idarə edir. Proqramdan qurtulmaq üçün. 1. Chrome-də tanış olmuyan uzantıları silin. 2. Facebookda tanış olmuyan və necə yükləndiyini bilmədiyiniz proqramları silin 3. Şifrənizi dəyişin. Əgər siz bu proqrama qoşulmamısınızsa, heç bir halda http://sosialreng.com/ saytındakı uzantını yükləməyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Çox sağol.Yoxluyaram.Reklamlar bezdiriblər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Neyi yoxlayrisan.Tam oxumamisan.Deyirki YUKLEMEYIN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Ayda mende deyirem bu nedi ala mendede vare bunlari Ismet nece silim ? video qoya bilersen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Azər, hazırlayıb qoyaram indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Ok cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 çox sağ ol İsmət.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 siz sağ olun. İşinizə yarasa sevinərəm. Video da uzantını və facebook proqramını necə silməyi göstərmişəm. Mən də həmin uzantı yoxdu deyə sadəcə silməkçün olan yeri göstərdim. Bu da Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Yaxsiki yuklememisem. Bu melumati gormeseydim o linkdeki fayli yukluyeceydim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 tewekkurler bu sayta giren kimi bildim nese firildaqi var ona gore yuklemedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 məlumat üçün təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2012 Bu facebook-da qaldıqca fırıldaqlara tez-tez rast gələcəksiniz. Ən yaxşısı canınızı bu fb-dan qurtarın. ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2012 Sağolda...Men yükləmişdim....ama diyesen silmişəm bilmirəm.. Yenədə təşəkkürlərr... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 siz sağ olun )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildemo Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mene komey edin kompyuterde qeydiyat elemey olmur saytlarda parolu yazmaq olmur nedendi bilmirsiz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.