Maksim_252 Konu tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Nisan 2012 Salam dostlar. Mənə bu videonun Azəri versiyası lazımdır. Öncədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Youtubeni axtardim tapa bilmedim. Gozle tapilmasa eger bele ele ya televizorda reklam edende sesin telefona yaz bu videoya elave ele, yada kanalin resmi saytina muraciet ed versin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Point-Blank, çox sağ ol. Baxım görüm neynirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 GANG_STAR, internetdə axtarmışam amma tapa bilmədiyimə görə "ola bilsin hansısa axtarış kəlməsindən istifadə etməmişəm" fikri ilə burdaki dostlardan soruşdum. Maraqlı reklamlara tez-tez baxmağı xoşlayıram. Neçə-neçə türk reklamları yükləmişəm. Bunu da yükləmək istəyirəm... Ona görə axtarıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Maksim_252, Sagol. GANG_STAR, veribler coxunda AZ/TV-den basqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Maksim_252 , görürəm musiqidən xöşun gəlir...sibel can təzəlikcə yeni bir albom buraxıb.bu albomda bizim Şövkət Ələkbərovanın mahnısını oxuyur.(əlbəttə Şövkətə çata bilməz)... http://www.youtube.com/watch?v=jHwQ4StcSXE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 GANG_STAR, çox kanallarda yayımlanıb. axrıncı sözləri də belədi... hopbana hopbanaaaa... )) Mehdi1998, diqqətinə görə çox sağ ol. Birini də mən verim. Şovkət Ələkbərova -gedək üzü küləyə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Mahnida deyir tut meni qaldir goyee nebilim ne qeder eger biz isteyirik biz isteyirik. hopbana hopbanaaa havadan lezet alma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 .... Maksim_252 , sağ ol. toyda idim. indi gəldim...mahnını indi dinlədim...təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 mehdi1998, həmişə toyda. Buyur xoşdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.