AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Maksim_252 salam. .pas faylı kodları .dfm faylı formu .dpr proyekt məlumatını yadda saxlayır. Şəkildə həmin faylı tapa bilmədiyini yazır. Yaxud yarada və ya oxuya bilmədiyini. Mən onu Enterprise ilə yığmışam. Lite açıb açmamağını bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Zairov, Və Əleyküm salam. dfm faylını açdım düzəldi. sən verdiyin kodlaşdırmanın ardıcıllığını aşağıdakı kimi elədim buttonun kodlaşdırmasını edəndə aşağıdakı kodları yazdım object MediaPlayer1: TMediaPlayer Left = 8 Top = 80 Width = 85 Height = 30 VisibleButtons = [btPlay, btPause, btStop] TabOrder = 0 end Amma object MediaPlayer1: TMediaPlayer yazısı qızarır. objects və mediaplayer sözləri arasında səhv olduğunu göstərir. həmin sözlər arasındakı boşluğu siləndə də MediaPlayer1 sözündə səhv olduğunu göstərir. Qardaş, başağrısı vermirəm ki?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Maksim_252 xeyir nə problem. Aqentin varsa mənə dostluq göndər biraz başa salım. Səflər edirən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 sen 0-dan elediklerini videoya kec baxaq gorek harda sehv edirsen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Şəxsi mesaj göndərirəm. egentini ver dostluq gondərim. yaxşı Vüsal indi çəkirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Vüsal biraz da olsa dərslikdən oxusa biraz məlumatı olar. Belə problem olmaz. Məndə elə olmuşam amma dərslikdən öyrənirəm artıq problem olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Zairov zəhmət olmazsa Ş.İsmarıcla agentini yaz. Vüsal, videonu çəkdim. youtubeye upload getmədi, share-ye atdim. Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Ʌüsal, videonu yuxarıda çəkib paylaşdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 ok.Xaiş edirəm yeni başlayanlar Delphi 7 Lite işlətməsin. Birbaşa Delphi 7 Enterprise ilə işləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Bir daha hər kəsə salam. İndi XE2-nin install prosesi gedir.Artıq bir neçə yüklənmə qalıb. Hərdən ekrana aşağıdakı gəlir dkjfhskdh.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Maksim_252 Link islemir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Ʌüsal, indi klubdayam. Bir azdan təzədən upload edəcəm. Axşam Zairova proyekti gonderdim onda işlədi. Problem mendeki delphi 7-de imiş. İndi bir maraqlı hal yaranıb. XE2-ni yüklədim. açarla aktivləşdirdim. Bütün addımlar problemsiz getdi. Amma axırda Finish-ə çatıb finish düyməsini basandan sonra delphini tapa bilmirəm. Kompüteri restart elədim. Yenə çıxmadı... mənim kompüterim 32 bitlikdi. Ola bilər ki 64-də işləsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Maksim_252 salam. Embarcadero qovluğunda olmalıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Zairov, Əleyküm Salam. Onu əvvəlcə mən də fikirləşdim amma nə C diskində, nə də control paneldə embarcadero deyilən bir şey tapmadım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Maksim_252 salam. Əgər yükləmisənsə tam C:\\Users\\All Users qovluğunda gizlidə belə qovluq var birdə ora bax. {66380DE6-2A3D-4239-A1E7-251E6E11E7F4} {E8B81390-8FA1-476B-8E3C-6A5D0547F80C} Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Vüsal, videonu upload elədim... Video Zairov, user faylinda all users adlı fayl yoxdu... şəkilə bax c disk.JPG c.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Maksim_252 salam. Gizli faylları göstərmək funksiyasını aktiv etdin? Ən rahatı winrarı aç ordan yuxarı paneldən dediyim ünvana get. O gizli faylları göstərir birdə əziyyət çəkmə gör var elə 2 qovluq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); begin MediaPlayer1.Close; Begin If OpenDialog1.Execute Then MediaPlayer1.FileName:=OpenDialog1.FileName; Mediaplayer1.Open; end; end; end. Umumi kod bele olmalidir senin videoda baxdim orda End; dene idi orda 2 end olmalidir bir denede End. olmalidir men ozum yoxladim isledi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Ʌüsal salam. Səhvini özünə demişəm. Bu Delphi 7 Lite var onunla nəsə komponent yəni button əlavə edəndə adını qısaldır. Ona görədə tapmırdı o kodlardakıları onun üçün səhv göstərirdi. Lite işlətməyi məsləhət görmürəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Zairov, bəli əvvəlcə gizli faylları aktiv etdim. yenə də tapa bilmədim Ʌüsal, Çox sağ ol. Zairov başa salmışdı. adında dəyişiklik edəndən sonra Zairovda işləyib. Keçən dəfə link işləmədiyinə görə yenidən yüklədim ki, saymamazlıq olmasın. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Maksim_252 salam. Vüsalın verdiyi linkdən yüklə onda sənə. Yada bax disk satan mağazalarda olmamış olmaz. 2 azn satırlar proqramlar disqini. Siz tereflerde bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2012 Zairov, indi sən dediyin kimi edirəm. Vüsalın verdiyi linkdən yükləyirəm. Çox sağ ol. Biz tərəfdə də disk satışı 2 AZN, kirayəsi 1 AZN. (gec yazdığıma görə üzr istəyirəm) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Salam dostlar. Nəhayət ki, XE2-ni yükləyib qurtardım. Install elədim. keçən dəfəki kimi ekrana ikon düşmədi amma C diskindəki program files bölməsində Embarcadero adlı fayl var. Yəni install problemsiz başa çatdı. Bir problem var. Kompüterdə olan heç bir proekti aça bilmirəm. yüklədiyim XE2-də 2 iso fayl var. biri install olunub amma o biri yox. Ola bilsin ona görədir. səbəbi öyrənmək üçün 2-ci iso-nu install eləmək istəyirəm amma hansı exe-ni install edəcəyimi bilmirəm. Aşağıda şəklini paylaşmışam... xe2.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 Dostlar, mümkünsə bir əlac deyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.