Mubariz_bmw Konu tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2012 Mene Delphinin en funksional versiyasi lazimdir,2010 ve ya Xe..tapdiqlarim ise yaramadi..birde install nece etmeliyem onu da yazsaz ela olar..cvb yazanlara onceden twk.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Dedim axı Delphi XE2. Ən axırıncı budu. Funksiyalarındanda yazmışdım. Rəsmi saytından yüklə. Crack məndə var paylaşaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Cracki bura qoya bilersen?resmi sayt hansidir? Eleykum salam Zairov hara getdin?Xahis edirem kim bilirse paylassin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Crack yerləşdirəcəm. Sən burdan yüklə trial versiyanı.Burdan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Zairov, Salam. verdiyin link qeydiyyat istəyir. Başqa link verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Maksim_252 dedim axı rəsmi saytdan yükləyin. Ona görə onu yazdım. Belə halda çox olacaq yeri. Sizə tək o lazımdı. RAD Studio XE2 2 in 1 gedir C++ var ona görə yeri çox olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Zairov, rəsmi sayt bu saytdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Xeyir bu embarcadero Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Çox sağ ol... aa, bu bayaqki saytdı ki, bayaq elə bildim başqa saytdı qeydiyyatdan keçmədim. Bir daha təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 23 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2012 Zairov,Cox sagol,bunu yukledim,amma 30 gunluk gedirse cracka ehtiyac yoxdur.Amma yene de qoysan ela olar.bir daha tewekkur.cox sagol komeye gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2012 Tam versiyalar + Crack Embarcadero RAD Studio XE 2011 Architect Embarcadero RAD Studio XE2 Update 2 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Vusal cox sagol,kocururem bunu da.. Zairov,sen dediyin kocururem,amma sonda username ve Company isteyir,ne yazsam da Next duymesi islemir,bilmirsen nedendi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Company şirkət mənasında gedir MubarizSoft yaz. Username loqin gedir nə istisən yazda. Sən onun setup yüklədin ya yox. Yükləmisənsə crack upload edim yüklə istifadə et. Vüsal versiyi o tamdı amma sənə Delphi lazımdı orda C++ var. Ona görə həcmidə çox olacaq. Yenədə özün bil. İstəyirsən yüklə. Mən də də 2 sidi amma yazanda seçim gəlir C++ yazım onu quşlamıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Zairov,sen meni basa dusmedin,men username ve company yaziram,sadece next duymesi islemir.next vururam,gozleyirem hecne alinmir,Vusalin verdikleride ki maasAllah 1.85 Gb dir,evde internet kesilib,internet klubda ise suret o qederdir ki 2 gun 14 saata yukleyir... Sen isteyirsen verdiyin resmi sayt linkinden onu kocur oz kompunda yoxla,username ve company yaz ve next alinmayacaq,hellin tapsan yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Ola bilməz. Maksim_252 dünən gecə yükləyib. Rəsmi saytdan. Amma internetdən yüklədiyinə görə klubda yazmağın alınmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Zairov,men deyeni basa dusmursen mesele beledir: men username: Mubariz , company : MSoft yaziram.serial number var altda,ora serial number yazmaliyam,yazanda deyir sehvdir,yazmayanda ise next kecmir.seriala ne yazim men? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Salam. Buyur 3AAD-DCS8KK-RNN4SD-HA2S Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Salam Zairov,bax indi duzeldi,1 heftelik cehdlerden sonra Delphi XE yaza bildim :-) Komeyinize gore sagolun,Sizsiz 1 aya duzelerdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Mubariz_bmw dəyməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Zairov,verdiyin key islemedi ... Vusal yazdiqinda yoxladim,indi sen qoydugunu kocururem belke onda alindi,bu cox qeliz mesele oldueee.. sen Xe isledirsen? men kocurum sen TEam Viever ile duzelde bilersenmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Mubariz_bmw salam. Vüsalın verdiyi xe2 linkdən yüklə onda sənə. Yada bax disk satan mağazalarda olmamış olmaz. 2 azn satırlar proqramlar disqini. Siz tereflerde bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.