Mubariz_bmw Konu tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Nisan 2012 facebookda menim adimdan basqa sexslerin profiillerinde reklam tipli statuslar yazilir.bunun qarsisini nece alim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 həlli tapılsa yaxşı olardı məndə də olur tez tez..dostlarım bezib uje ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 o cox adamda olub menimde dostlarimda http://sosialreng.com/ saytina girende brauzere ordaki lar yuklenir gerek qoymayasan caresin tapan kimi paylasacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2012 O mende de olur. Kimse hansisa uygulamaya girende hemin uygulama ozu gonderir. Gerek hemin dostuvu silesen ki hecne gondere bilmesin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Bu problem artıq hamını bezdirib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 He,hami bezib artiq,buna bir care tapilmalidir,men butun applicationlari sildim,operani da silib tezden yazdim,parolumu da deyisdim,duzeldi,amma kecen defe bir dostum sorusdu menden,dedim,indi deyir ki xeyri yoxdur,yene reklamlar gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 musa hardadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Ağabəy, nə aidiyyəti var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 YEqin Musa bilir ,kim bilirse yazsin,uje agi cixib,2 deqqeden bir reklam gedir lovhemde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2012 siz onu niye yukleyirdizki? aha yolun tapdim sshot-11.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.