HeLMaX Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 dəyməz.. bunu proqramlamlaşdırma dillərində(Visual Basic-də) etmək mümkündür..məsələn form yaradıq..və formu qaraldıb içinə yekə hərflərlə sən dediyini yazırıq..və yuxarı bölmədəki funksiyaları bağlayırıq və Alt+F4 kombinasiyasını.(çıxa bilməsin )..belə mümkündür..lakin video dərsdə düzəltdiyim kimi bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Uydaa mən bu cəhətdən fikirləşməmişdim.Tşk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 dəyməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Təşəkkürlər.. Musa mən bunu eee çoxdan forumlarda gəzinərkən tapmışdım, oda kompla çox maraqlanmırdım deyə mənasız gəlmişdi mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2012 Tərlan, ola bilər..) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.