Elgun253 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 axrinci verdiyin linki? yukledim buda acmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 ne tez yukeldin orda 4 birde 1 gb fayl var DVD1 ve DVD2 + crack olari yukeldin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 yox men skidrowdu nedi onu yukledim. hecmi azdi. sen dediklerini yukleyim? ikisinde? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Men sonra bir link verdimki ordan yukle oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mende diski ola ola internetden yukleyim? yuklesem acacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 disqi varsa yüklədə ordan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 neyi yukleyim craci? yukleyirem acmirda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Sen men deyeni basa dusmedim deyirsenki oyun acmir mende deyiremki link verdim ordan oyunu yukle icindede cracki var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 yaxsi yukleyecem yukleyenden sonra ne olsa acsa acmasa yazacam bura. helelik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2011 ok Ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 Vusal bey. men verdiyin linki bugun tezdenden yuklemek istedimki axsama yuklesin qurtarsin amma operayla yukleyirdim gunortaya kimi yukleme getdi amma sonra diyandi osibka verdi. intente downoald managerle yuklemek isteyirdim amma error verdi ona gore operayla yuklemeli oldum. flashgetle de yuklenmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 Linklr iislekdir yeni silinmeyib fayllar asibka vermeyinin sebebi ise opera ile onu yuklemek olan sey deyil.Cunki sen pulsuz yukleme edirsense bir defeye yukleyib qurtarmalisan budaki mumkun deyil.Ona gorede sen Download Master proqramini yukle onla yukle.Dowload masterde saxlayib yendien yukleme mumkundur bunun qaydasi var tebiki Burdan vidoenu yukle ve yukleme qaydasina bax.Ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 yukleyirem ujey qaqa pauza vermisdim sonra yeniden vidiodaki kimi yuklemek istedim alinmir. tocnu vidioda oldugu kimi edirem alinmir ozumde bezdim senide bezdirdim. kim bilir yukleyenden sonra acacaq acmayacaq girinc qalmisiq. 8 qb diski alsam onda crack olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 O usulu hami edib hamida alinir neyise duz etmrisen.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2011 hemde orda yukleme basqa curdu vididaki kimi deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.