Jump to content
Forum Windows-az.com

Winrarla Sifreli Exe Hazirlamaq

Axellis

Recommended Posts

Herkese Salamlar,netden bir proqram yukledim.proqrami winrar ile .exe formatina saliblar,proqrama girirsen proqram isleyir.amma proqrami winrar ile acmaq isteyende parol isteyir,bu esasen portable proqramlarin qorunmasinda istifade olunur,mende bilmek isteyirem bunu nece edirler?mende sifre qoydum,amma proqrama girendede sifre isteyir,men isteyiremki programa girende sifre istemesin,amma winrar ile acanda istesin

Proqramlar telegramda

Net Framework 4 du,oszone.net den yuklemisem,baxdim winrar ile sixilib

Fayli silmisem gondere bilmeyecem,yadimda qalanlari dedim,winrar la onu nece edirler anlaya bilmedim.belke basqa proqramla edirler

Indi yadima dusdu

Vusalin Yigdigi Xp Aio Modifikasi pack da eledi,yani programa girmek olur.amma winrarla istedimki acib icindeki dersleri goturum,amma sifre istedi,amma programa girende istemedi

.... maksim_252 deyən kimi edəndə winrarın içindən faylları porolsuz götürmək olur...

.... Vüsal deyən kimi edəndə isə winrarın içindəki faylı açanda porol istəyir?????

.... dediyindən belə nəticə çıxır ki, winrar özü parolsuz yaradılıb.ona görə də içindəki proqram işə salınanda porol istəmir.çünki winrara porol qoyulubsa,içindəki hər hansı fayl açılanda porol istəməlidir....

... winrar özü hansısa proqramla porola qoyulub.elə proqramla ki,içindən heç bir fayl çıxardıla bilməsin.... və ya konkret hansısa fayllara məhdudiyyət qoyulsun.....

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...