DieseL Konu tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Mayıs 2012 Dünən birşey gördüm facebookda.Şəkilə 973 like gəlmişdi,amma yalançı like-lər idi.Bilən var bunu necə eləmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 belke heqiqi idi? seyfenin istifadecileri cox ola biler. sekilin cekib qoya bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 like proqramları çoxdu. bildiyim qədər ilə iş prinsipi belədi. Proqramdan istifadə etmək istəyən adam, başqa bir adam abunə olur, və proqramda həmin adamın abunlərinin adından bəyənmək funksiyasına sahib olur. proqramdan istifadə edənlər artdıqca, like edənlər də artır. tam belə olmasa da, fikriimcə buna oxşar bir şeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Səhifə deyildi profil idi.Cəmi 73 dostu var idi.Məncə nəsə programlar etmişdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Əgər o şəkilə 73 nəfərin hamısını işarələsə, onda ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Yox məni düzgün başa düşmədiz.Yəni əsl like olan şəkil bilinir də.Amma mən dediyimdə nə paylaşım olmuşdu nə də heç kim tag olunmamışdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 like proqramlari var onu iwletmek uchun yazdiqin statuslari public elemelisen bir de dostluqunda olanlarin sene abone olmaqini achmalisan..ama chox adam meslehet gormur...chunki o proqrami face istifadechisi duzeldir ola bilerki profili hack eliye biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2012 Axır ki bu mövzuya aid bişey tapa bildim,bilmirəm fakedi ya yox,özüm yoxladım,işləyir.dedim sizlə də paylaşım Auto like Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2012 Men hec yoxlamadim cunki deyir 18+ qoymalisiniz yasinizi men de ellesmedim birde zirnen zibilnen:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 DieseL, Islemedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 CRaSH abunələri aktiv etmək üçün gərək yaşın 18-dən yuxarı olsun ki facebook abunə olmağa icazə versin. Point-Blank nə problem göstərdi ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2012 diesel deyir nece nefer beyensin 10 nefer verirem (1 de versem olmur) cinsiyyet farketmez edirem baslat vuranda bele gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.