On_LiNe Konu tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Mayıs 2012 Salamlar...Hər hansı brauzer açiram internet explorer açılır..İnternetden aaa logo creator proqramını yüklədim sora belə oldu...Proqramı sildim ancaq heçnə olmadı...Sistemi geri çekmek istedim ancaq hecne olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 avanced system care ile yoxla belke duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 ... brouzerləri sil.perezaqruska ver.proqram files-dan da sil.cclear proqramı ilə sistemi təmizlə.sonra brouzerləri yenidən yaz.brouzerlərdən 1-ni po umolçaniya et (expıoreri yox) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 po umolçaniya nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Operani yeniden install edende default browser olaraq operani secir, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Mehdi eledim ancaq alinmadi Videoya Baxin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2012 Format elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Advanced System Care- yüklə düzələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Brat operani veya mozillani inntall edende default browser secilir,onda ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 ... java proqramının yeni versiyasını yüklə.perezaqruska ver.düzəlməsə.aşağdakı videoda elədiyim kimi elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Her birinize tesekkurler... dediklerivizi eledim, ancaq alinmadi..Ne qeder prezaqruzka verdim alinmadi.Ancaq bugun komputeri yandiranda her sey duzeldi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2012 Allahin Isine Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.