MEZHH Konu tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Mayıs 2012 salam. Mən saytdakı cracklanmış Avast İnternet Security 6 birdə 7 versiyalarını yükləmişəm. Lizenziya problemi yoxdu, ancaq hər 1-2 saatdan bir ekrana yazı çıxır ki, sizin lisenziya qanunsuzdur. Bu xəbərdarlığı necə ləğv eləmək olar? Öz kompumda deyil deyə şəkil qoya bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 ... bu yazı çıxırsa deməli lisenziya problemi var.... ... avastın menyusunda antivirus proqramının özünu update etmək funksiyası var.proqramın özünü update etmək olmaz.proqram crecklənsə də onda versiya dəyişir və əvvəlki lisenziya işləsə da qeyri-qanuni sayılır.... ...crecklənməmiş avastda başqa cür də olur.vurulan lisenziya digər versiya üçün olur.şərt o deyil ki, versiya 6 ilə başlasın.məs: 6.12.6778 və s.onda da bu problem yaşanır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 onu bilirəm. lisenziya bölməsində hər şeyin qaydada olduğu yazılıb. Amma 2-3 saatdan bir ekrana xəbərdarlıq çıxır ki, lizenziyanızı qanunsuz yoll almısız, xahiş olunur qanuni lisenziya əldə edin. şəkilini də çəkə bildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 ... bu creck olunmuş antivirus artıq qara siyahıya düşüb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Ismet menim fikrimce bu cracklanmada sef var,ona gore bu yazilar cixir,en yaxsi netden seril tap ele isled,yadaki eset yaz,pure fix ile aktiv et,omurluk isled Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Bu crack-dandır.Artıq antivirus qara siyahıya düşüb..mehdi1998, dediyi kimi.məndə Kaspersky Pure də belə olmuşdu..deməli belə.: əvvəlcə Avast antivirusunu kompdan sil..(Your Unistaller ilə.. daha sonra yenidən həmin antivirusu yaz..lakin bu dəfə başqa qanuni(internetdə var.saytda da olmalıdı) açarla aktiv et..bundan sonra kompu(və yaxud virtual sistemi) başdan-ayağa scan elə..bundan sonra bu problem yaranmayacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 Bu problem məndə də olmuşdu.Sonra Avastı sildim.Qanuni deyəndə pulla almağı nəzərdə tutursan? Onsuz da başqa üsullar qeyri-qanunidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2012 çox sağ olun, silib təzədən yazacam görək alınır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
puja8 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2012 Bu problemi hal-hazirda men de yashayiram. Siz mene qanuni olan avast vere bilersiz? Mumkunse. İsh komputerimdi. qorxuram zedelene. Evvel ozunun açari var idi. normal işləyirdi. ele ki açarı yeniledim, başladı bu duz işləməməyə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 proqramı tam sildim, reyesterdən də təmizlədim. təzədən yazdım, yenə eyni şey oldu (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Ismet Avastdan basqa antivirus islede bilmersen?Eset Isled,Yunguldu avast kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 .... sən avastı buradan yüklə.içərisində lisenziyası da var.əgər lisenziyada problem olarsa,xəbər edərsən.işlək açarlar internetdə çoxdur.1-ni tapıb göndərərik.... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3973344 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 axellis, özüm Kasper işlədirəm. Bunu başqa adamçün axtarıram. Yəniki özüm olsam nə qədər error versə də işlətmək olardı Mehdi, çox sağ ol. yükləyib yoxluyacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.