sahin666 Konu tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Mayıs 2012 L.A.NOIRE oyunu yazmisam.oyunu aciram deyir obnovelniye et ordan edirem 100% olanda oyundan cixir yazir osibka . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 obnevlenya et oyunu sil restart ver compu sonra yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 basa dusmedim obnovloneyia etdimse oyunu nioye siirem.He deysen sehv basa dusdun.oyunu obnovleniya edilmesini isteyir windowsun yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Sən Windows-u yeniliyirdin?? )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 YOx oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Hə məndə səhv başa düşdüm )) Oyun repack deyil?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 He Repackdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2012 osibka verende sekilin cekib qoya bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 oyunu sildim tezeden yazdim.obnovelniya axira kimi getdi yeni fayllar deyisdirilidi.sonra yazdiki oyunu prezaqruska edin sonra girecek.da etdim.Sonra oyun acilmiadi.indi ne qeder edirem acilmir indide exe ni deyisdim steam isteyir steam yukledim acmir.Mene bu oyunun exesi lazimdi. lanoire.exe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Sahin Elbetdeki islemeze,Repack Oyunlar Uptade goturmur Sebeb:Repack da bir cox fayllar silinir ve kesilir,uptade hemin faylari scan edir,eger fayl dogru olmursa ya uptade olmur yadaki silinen fayla gore islemir, Ona gore original yukle netden,skidrow kracki ile qur,sonra uptade ele,onda isleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Repacklar işimizi asanlaşdırsada (həcmi vs cəhətlər) belə pis cəhətləridə ki yüklüyürsən ya açılmır vəyaxud səhv verir.. Ona görədə repack oyunlar yükləyəndə şərhləri oxumaq lazımdır kibu pyun yüklənir mi yarıdamı qalır nədi. Şərhlərdə yaxşı tərifə layıq bir söz işlədilibsə onda yükləyin yoxssa belə şeylərin başınıza gəlməyləri normaldır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Bes bu oyunun repacki niye hzairlanir.netde ne qeder reapacki var.updateden sonra bele olacaqsa neye lzimdi.Onda mene yaxsini tapinda bunun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Bezi oyunlar uptade olunur sonra repack hazirlanir,mes:la noire oyunu ilk cixan vaxt repack olunur,hami onu yukleyir,uptade cixan vaxt hami pesman olur,gerek kimse yeniden uptade ile birlikde repack ede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Indi mene elesini verinki oynaya bilimdee.Torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Originalin Hecmi cox olacaq 1.Link 2.Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Cox sagol Torrent-oyun.com bu saytdan oyun yukleye bilmirem.indi bu oyunu demirem umumiyyetle.tracekerler isleyir ama yuiklmeir Hec birinden kocurmnek olmur.Torrent ne torrent oyun nede piratdan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 torrent-oyun.com-da aşağıda oxun göstərdiyi yerə bas yükləyəcək. Mən yoxldım yükləmə sürəti yaxşıdı.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Mende 20 ile yukleyir Mene suretli torrentini tapinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 torrent yüklə oyunda baş verə biləcək prablemlərin həlli. 1. Oyunu quraşdıranda orda papka seçir özü, papkanın adındakı boşluqları sil, qalanını olduğu kimi saxla 2. əgər oyun açılmasa: Windows x86-da: HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Windows "sbhook64.dll" dəyərini silirik. Windows x64-də: HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Windows "sbhook.dll" və "mzvkbd3.dll". dəyərlərini silirik. 3. oyun açılanda Windowsun kursoru ekrana gələr, amma oyuna təsiri olmur. Oyun açılan kimi Home düyməsini vurub, açılan pəncərəni bağlıyırıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Cox sagol Ismet yukleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 buyur, xoşdu. yenə prablem olsa deyərsən )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Mewn diskden yazmisdim.Oyuna girende serial code istedi.Mende crack tapdim sonra crack atdim papkaya.Oyuna girdim.Vapse islemirdi oyun Acilirdi.Oyunu setupdan birde yazdmaq isteyirdim ne ise yariyacan install oolundu sebrim catmadi Otmena eledim.oyuna girdim hee geldi cixdi bu Patch 100% oldu sonra Osibka zad verdi axir oyun acildi.Indi her girende Osibka zad verir oyun acilir!))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2012 Diskden yazanda diskin ustunde ya serial olmaliydi,yada icinde crack.sen sonra yarida kesmisen onu gerek kesmezdin.Diskin ustunde serial crack var idi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 oyunu yukledim acdim oyunu avtomatik obnovleniye getdi,sonra da 100 % oldu dedi osibka sorada dondu oyun regeditde ele bir fayl tapmadim.ne edim mne.Duyz 3 degfe 12 GB yuklemisem her defe problem cixib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 oşibkada nə yazdı? oyunun papkasının adı necədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.