Windows-Master-BoY Konu tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2012 Salamlar..Vusal sən Nokia Frimware programi qoymusan .O işləyir?Mən bir dəfə yazanda telefonun PEfosun yandirdim.xahiş edirəm məlumat verərdiniz Necə sistem yazmaq olar?yoxlanılmış olsun))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 sen sehv etmisen yeqin ona gore. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Yoxlayan var onu?Dil yaza bilən var yoxlanılmış olsun amma?indidən zəhmət çəkib yazanlara Təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Onda heç bir problem yoxdur.məsələm mən yoxlamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Təşəkkür edirəm...Amma artıq tapdım və Sistemi yüklədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Dəyməz...Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.