KymaR_ Konu tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2012 Bütün istifadəçilərə Salam mahnın performansı ilə video hərəkətlənir şəkildə gördüyünüz hissə mən mahnının temposu ilə hansı program ilə və necə belə bir effect yarada bilərəm kömək edən olsa yaxşı olar Snap3.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Example Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 yaxsi hazirlayiblar menede maraqlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 ... belə bir şey etmək olar.təxmini buna oxşar kiçik bir şey düzəltdim.üstündə çox oynamadım.nümunə kimi qoydum.sadəcə maraqlı bir şey deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mehdi mene o videodaki tipde lazimdi ve nece ede bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 ... burda çətin bir iş yoxdur.ekvalazer effektləri istənilən player-lərdə var.winamp,k-litle,aimp və s.... sadəcə bu effektin hansı playerin menyusunda olmasını bilmək lazımdır.playerlərin də sayı-hesabı yoxdur...əgər səndə olan hansısa effektin bu cür performans etməsini istəsən,pinnacle proqramında bunu necə etmək mümkün olduğunu deyə bilərəm.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Artiq yolunu oyrenmiwem Adobe After Effectde cox sade kim istese video ders qoya bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Niye kimsenin istemesini gozleyirsen?sen yerlesdir kim isitese baxar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2012 Bu da video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.