Jump to content
Forum Windows-az.com

Intel ilə İşləyən Linux


Elbəy

Recommended Posts

salam dostlar sizi bir movzuda narahat edirem evvelcden uzr isteyirem. men ubuntu yazdim internetden format olmadi sonra virtual box ile test edende yazir ki cpu kernel olmalidi bu ne demekdi? menim sistem teleblerim 1.2gb ram vga 64 intel celeron 1.4 gh buna uygun hansi linuxu yaza bilerem?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

CPU , 386 və İntel uyğun bütün prosessorlar (386, 486, Pentium, PentiumII, Pentium Pro, Celeron və törəmələri) ilə dəyişik istehsalçıların payladığı İntel uyğun prosessorlarda (AMD, Cyrix) Linux problemsiz olaraq işləyirr. Amigalarda istifadə edilən Motorola prosessorlarda da (68020, 68030, 68040 və 68060) Linux işləyir. Bunların yanında daha inkişaf etmiş sayılan DEC Alpha, SPARC, StrongARM, MIPS, HP PA-RISC və PowerPC (Macintoshlarda istifadə edilən) prosessorlarda da Linux qurulur.

Link to comment
Share on other sites

bes mende niye ishlemesin? virtual box bele prossessor xetasi verdi formatd ise "b43/ucode5.fw" not found yazdi bunun sebebi ne ola biler ? 12.04 desktop ubuntu resmi saytdan yazmishdim belke kohne versiya ve ya xubuntu kubuntu ve.s yazsam onlar ishleyer? kim test edilmish versiya vere biler 100% mende ishleyecek olan? mendeki notebook fujitsu seamens budur

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...