muvahhid1 Konu tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2011 Windows XP SP3-ün minimal obrazı.Sistemdən gündəlik istifade edilməyən komponentlər silinmişdir.Sistemə XP üçün Windows 7 tərzində gözəl mövzu əlavə edilmişdr.Bundan başqa winrar arxivatoru birləşdirilmişdi. Mövzu burada müzakirə olunur: Mini Windows XP SP3 2011 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasirmamedov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 dostum bu sistemin ne kimi ehemiyyeti var ve neye xidmet edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 nasirmamedov Bunun adi sp3 den ferqi odu ki hecmi cox az di. Orda yazildigi kimi icinden gundelik lazim olunmayan weyleri cixariblar. Bir de bir nece wi7 temasi yazilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasirmamedov Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 dostum sistemi kompyutere yazdim amma office yazilmadı ve bezi proqramlar yüklenmir onun ucun deyirem ki bes bu sistemin ne ehemiyyeti var yeni yukleyib istifade etmek olar yoxsa yox xahis edirem cavab yazun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Sistemde offis olmur onu sonradan ozun yazarisan. bir de sen meselen hansi pronu yazdin o yazailmadi...?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 nasirmamedov Bu sistem USB üçündür sistem açılmayanda bu sistemlə öz sisteminə daxil olub ıazımlı materialalrını götüürsən gündəlik işlətmək üçün düyil.107 Mb-lıq sistem bir çox komponent çıxardılıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasirmamedov Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Nece yeni sistem USB üçündür men USB-yə yazdım sonra sistemi USB-bən başlatdım format olundu ve yeni sistem kompyuterə yazıldı Siz mənə kömək edin sistem qurtarma kimi istifadə edim birdə doslarmənə (office 2003 EN lazımdır amma torrent fail olsun) sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 1. Yuxaridaki sistem gundelik istifade ucun deyil. 2. Bu bolmeye yalniz movzuya aid yazilir proqram isteyi yazilmir sen dediyin ofis saytimizda movcuddur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.