MEZHH Konu tarihi: 29 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 29 Mayıs 2012 salam. Bu gün rəsmi saytdan kaspersky crystal 12 versiyasını yüklədim, aktivləşdirəndə bu cür xəta verir внутренняя о Ashampoo_Snap_2012.05.29_12h19m24s_001_Активация Kaspersky CRYSTAL.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 .... aşağdakı açardan istifadə et...təcrübəli iştirakçı olduğuna görə bunu necə etmək lazım olduğunu demirəm (interneti söndürmək , samozaşitanı söndürmək və s.)... https://hotfile.com/dl/157129900/5f524bb/K-...BA6C9D.key.html .... əgər alınmasa əvvəlcə internetdən offline update download et.antivirusu offline update et.sonra aktivasiya et.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 Mehdi, köməyinçün çox sağ ol. Amma PURE 2012-də key istfadə etmək olmur. Videoda göstərdiyim yerdən sonra key yeri gəlməli idi, amma gəlmir. fikrimcə piratın qarşısını almaq üçün bunu ediblər ya da mən tapa bilmdəim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 ....bunu edəndə interneti söndürmüşdün ya yox ? .... interneti söndür və əgər əvvəlki registrasiya varsa,onu ləğv et... ...aşağdakı videodan yararlana bilərsən..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 çox sağ ol, düzəltdim. men açar işletmirem, trial reset yaxşıidi. Yenə də, çox sağ ol. . Minnətdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 ... dəyməz... ...problem nədə idi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2012 serverə bağlanmırdı. Kasperskynin forumunda yazılmışdı ki hansısa fayllarda qarışıqlıq var. KİS-i silib yazmişdim bunu. Uninstall Tool ilə sildim, təzədən yazdım düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.