Axellis Konu tarihi: 31 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Mayıs 2012 Herkese Salam,Mene Icon paketi lazimdi,qarisiq yox haa,moy kompyuter zad,modifikasialarda isledilenlerde,yani icinde sistemin her cure ikonu olsun Yeqinki basa dusduz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Yüklə Yüklə Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Cox Sagol,Baxim gorum nece iconlardi Mene modifikasiada isledilen iconlar lazimdi,Program iconlari zadi yox, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 böyük arxivdi, istədiyinin burda tapa bilərsən məncə. 628 səhifədi http://vectorz.org/ikonki/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Ismet Cox Sagol,Istediklerim tapildi Bu Icon paketini kim tapa biler? Linki Islemir Buda Lazimdi Amma Link islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Salam Buyur bu Spring:Spring İcons 10 Mb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 sən sağ ol. o dediklərini axtardım bir az amma tapdığım linklər heç biri işləmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2012 ismet duzdu mende axtardim tapdiqlarimin linkleri islemedi Webmaster boy dostum linke diqqetle bax men dediklerim basqadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.