nurik111 Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 men gta ya enb ( iCEnhancer 1.2) elave etsem video kart yanar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 ... eli1111 ,bir bura bax.... http://otvety.google.ru/otvety/thread?tid=427324067c3eb2f1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Dostlarimiz gULUS MENBEYI OLDUM ise baxki ne processoru nedeki vga ni overlock edib suretlendirmekde olmur haa,vga ve cpu ele modeldiki overlock yoxdu olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Example Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 en yaxsi variant adaptirsiz noutbuka 220 volt ver her sey hazirdi.neinki vga butun detallar ciriq ciriq olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Maraqlı mövzudu,dedim mən də fikir bildirim.Notebookun altında setka olur,orda ventilyator görsənir.Ora bişey sal,ventilyator fırlanmasın.Məncə bir yolu olmalıdı ee bunun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Esii her neyse day yandirmali olmadim,gorum deyisdire bilsem deyisdirecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 camahat teze vga axtarir biz de oturub vga yandirmaga caliwirg duz deyirem gta 4 de en agir qrafikalari qowsaz meselen icenahcer 2.0 ve ya men sene ele bir qrafika duzeldib vererem kankret pc partdiyar en agir qriafka ile oynasan yanacag ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Agabey Hazirla Ver,Test Edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2012 axellis qaqas o komputer alin teri ile qazanilan pul ile alinib onuu xarab etme gunahada batarsan (evdekilerivi gabagiva oturt daniski beledi bele xaish edirem mene komek edin men bu aparati alim) yeqinki seni basa duseller o sahat almasalarda yeqinki alarlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.