Mehebbet Konu tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Konu tarihi: 18 Şubat 2011 ------Yaman əydi------- Xoşbəxtliyi nişan aldım, Oxub gedib daşa dəydi. Bir kimsəyə əyilmədim O qız məni yaman əydi. Xəzan yelləri tək əsdi, Sevgi yollarımı kəsdi, Ayrılığa tez tələsdi, O qiz məni yaman əydi. Mən bilmədim qəmim olar, Düşünürdüm mənim olar, Sevgim ona qənim olar, O qiz məni yaman əydi. Saf qəlbimi çalıb getdi. Qəlbimə dərd salib getdi, Məni məndən alıb getdi, O qiz məni yaman əydi. İllər ötər,bir gün gələr, Həsrət nəymiş oda bilər, Oda mənim tək əyilər, O qiz məni yaman əydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Çox sağol qardaş Allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehebbet Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Allah cümləmizdən razi olsun qardaş.Amin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 cox saq ol yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Halal olsun qaqas..elaci! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Əməyini qiymətləndirirəm amma deməliyəm ki, axırıncı bənddə "da" iştirak bağlayıcısı sözə bitişik yazılmamalıdır ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2011 eladi.amma bunun windows-az.com saytina ne dexlisi varki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.