Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mayak18-alind cox sagol birdeki nece edim noutbuk acilanda mennen parol istemesin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Dəyməz... Puskdan vıpolnit-ə gir.Ora CONTROL USERPASSWORDS2 və ya netplwiz yaz.Açılan pəncərədə Требовать ввод имени пользователя и пароля cümləsini görəcəksən yuxarı hissədə.Ordakı quşu götür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mayak 18-tesekkur bagislada daha vaxtini aldim bideki ne qeder edirem noutbukda wifi qosa bilmirem ki bilmirem. mene izah ede bilersen nece qosurlar yeniki hardan axtarsi edirsen wifi tapir tam deqiqlikle hara daxil olum haradan duzeldim bunlari deyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 ....Hacker-8km , video hazırladım... əvvəl dispetçer ustroystvaya bax.. ...heç bir problem yoxdursa,wi-fi qoşmaq üçün aşağdakı hazırladığım videodan yararlana bilərsən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Konkret noutbukda windows 7 emeliyat sisteminde wifi nece qosurlar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 ..... bu video windows-7 üçündür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mehdi sen meni basa dusmedin-vdeo derslikde hec ne basa dusmedim rahat yolla basa salmaq olmaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 ... bu şəkli çək , baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 mehdi-windows 7 meni tamam bezdirib en yaxsisi xp yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Yuxarıda yazmısan ki düzəldi nəysə.Bəs hələ düzəlməyib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 ...niyə bezirsən....biz sənə kömək edərik...bizdən də irəli get,dalda qalma.... ....mən qoyduğum şəkilin yerini tapa bilmədinsə. 1-ci videoya bax....mən o videoda bu şəkil olan menyuya gəlirəm.distpetçer ustroysvadır....bura biz baxaq.bəlkə setavoyun driveri yazılmayıb..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Hə ola bilər setovayun driveri yüklənməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mene bu drayverler lazimdir. hamsi bir papkada olsa yaxsi olar. HP Pavilion G6-1002er Realtek ATI HDMI Audio Drivers AMD AHCI Drivers AMD Catalyst Mobility Display Drivers Realtek CardReader Drivers Realtek PCle Fe/GBE Family Contr Broadcom BCM 43XX WiFi Drivers Broadcom Bluetooth Drivers Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasif2257992 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 salam, men bir sey bilmek isteyirem ,menim noutbukumda evvel elcell modemini taxirdim, daha sonra noutbukdan wifi burazirdim, ebel de telle de internete gire bilirdim, formatladiqdan sonra bu alinmadi, bunu nece ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Bura Bura Yuxarıdakı linklərə bax.Sənin notbukunun driverləridir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 MAYAK18-Qardas istiyiremki men dediyim drayverler hazir yuklenmis papkada olsun bir sualim olacaq xp yazmaq olar noutbuka? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Hacker-8km, Olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 ... Hacker-8km , bütün driverlər hazır 1 papkada olması çətin məsələdir.99% driverləri ordan-burdan tapırsan.hələ tapmaq özü bir böyük işdir.pis çıxmasın.hər adam bunu bacarmır.elə olsaydı hamı diski salıb format edib pul qazanardı.hamı əsasən driverdə ilişib qalır.... ... mayak18 verdiyi linklər ən yaxşısıdır.... .... qaldı xp yazmaq,olar....bəzi noutbuklarda xp yazanda problem yaşanır....amma onu da həlletmək olur..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 noutnukumun veziyeti BUDA VIDEO 1. moy komputer itib rabocni stola daxil edirem yarlik kimi dusur 2. panel upravlenyada proqramlari silmek bolmesi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 .... qardaş,əvvəla səndə setavoyun driveri yüklənməyib.sarı nida da var.... .... bir də moy kompüteri raboçi stola gətirmək üçün raboçi stolda sağı bas,personalizasiya,oradan izmenit znaçki raboçi stola gir soıda vəssəlam.orada quşları qoyursan.... ....panel upravleniyada proqramı i kompanenti bölməsinə gir və oradan proqramları silə bilərsən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 MEHDI COX SAGOL-BIRDE PUSKDA SOL TEREFDE PROQRAMLAR YOXDU NECE EDIM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 ....halal xoşun.... ....pusku bas.vse proqramı gəlir....onun üzərindən bas.bütün proqramlar qarşında olacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2012 Mehdi-onu bilirem amaki avtomatik olsunda. bstri zapusku nece elave edim(yeni puskun yanindakini deyirem) setavoyun drayverini yenileyende mennen internet isteyir alinmir. resmi saytda adini bilmirem drayverin kimse komey etmeyecek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 .... puskun menyusunda proqramların xp-dəki kimi olmasını istəyirsənsə,aşağdakı proqramı yüklə.... classicshell-3.4.1-ru-ru.rar .... o ki qaldı setavoyun driverinə,əməliyyat sisteminin 32 ya 64 olmasını yaz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 MEHDI-32 SETAVOYUN DRAYVERINI LINKINI ZEHMET DEYILSE VER YUKLEYIM CANIM QUTARSIN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.